Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував

Поділитися
Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував Олегу Блохіну соромно за "Динамо" © detskiymir.vn.ua
Головний тренер київського "Динамо" після поразки від "Таврії" і найгіршого результату в чемпіонаті України за всю історію команди досить різко висловився про гру своїх підопічних.

Наставник "Динамо" Олег Блохін після поразки від "Таврії", яка фактично позбавила киян другого місця у чемпіонаті Прем'єр-ліги і можливості спробувати свої сили у Лізі Чемпіонів, зізнався, що його команда провела найгірший матч за час його перебування біля керма.

"Я такого неподобства не пам'ятаю. Скільки я працюю у київському "Динамо", я просто не очікував, що команда влаштує таке на футбольному полі", - зазначив після матчу Блохін.

"Це цілковите неподобство і ганьба київського "Динамо". Не те, що програли, а, напевно, через віддачу деяких гравців і в цілому настрій на гру. Вже на перших хвилинах ми пропустили незрозуміло що, тобто пенальті. Контрвипад, потім видалення. Я хотів би вибачитися перед київськими вболівальниками, перед президентом, який вкладає душу і гроші в цю команду. Я не знаю, як повертатися до Києва. Футболісти зможуть, а я не знаю, як мені повертатися і дивитися в очі киянам. Мені соромно за таке київське "Динамо", - зізнався Олег Володимирович.

На думку Блохіна, деякі футболісти, які перебували на полі в матчі з "Таврією", не відповідають рівню команди, тому, швидше за все покинуть команду після закінчення сезону. Поки, втім, головний тренер не може назвати конкретні прізвища, хоча розмова з президентом Ігорем Суркісом у Блохіна вже була.

"Розмова йшла дві години, була неприємною чомусь. Я можу зрозуміти президента, адже ми не потрапимо в Лігу Чемпіонів і будемо грати в Лізі Європи. Якщо б грали в Лізі Чемпіонів, то запити були б інші. Розмова була такою: спочатку ми купимо гравців на ті місця, які я просив, а потім інші підуть", - пояснив Блохін.

Нагадаємо, що Олег Блохін прийняв "Динамо" наприкінці вересня 2012 року, коли київський клуб вже йшов на 3-му місці, зазнавши до цього невдачу на чолі з Юрієм Сьоміним в матчі з "Шахтарем" (1:3) і "Ворсклою" (0:1). Під час своєї роботи з київською командою Блохін програв "Дніпру", двічі "Металісту", донецькому "Металургу", "Шахтарю" і "Таврії".

Втім, Блохін вважає, що такий результат логічний.

"Треба визнати, що за рівнем майстерності, що і підтвердили деякі ігри, ми все-таки поступаємося деяким командам. Треба дивитися реально на речі і визнати правду. Може, треба зробити два кроки назад, щоб зробити три кроки вперед. "Шахтар" теж багато років не міг виграти у київського "Динамо", потихеньку наближався. Зараз вони виглядають краще за нас. "Металіст" за сім років з Маркевичем підібрав гравців, створив команду. Якщо поступилися, значить ми слабкіші", - резюмував Блохін.

Відзначимо, що у заключному турі чемпіонату Прем'єр-ліги, який вже не впливає на розклад у верхній частині турнірної таблиці, динамівці прийматимуть запорізький "Металург", що вже оформив виліт у першу лігу. Матч відбудеться 26 травня. !zn

Читайте також:

Блохін вважає, що "Динамо" необхідно посилення

"Волинь" відправляє "Говерлу" у першу лігу, "Арсенал" та "Кривбас" продовжують перемагати

"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі