Франк Рібері перемістився в аутсайдери перегонів за "Золотий М'яч"

Поділитися
Франк Рібері перемістився в аутсайдери перегонів за "Золотий М'яч" Франк Рібері: з фаворитів в аутсайдери © football.ua
Французький футболіст вже не вважається головним претендентом на здобуття премії найкращому футболістові року. Його значно випереджають Кріштіану Роналду з "Реала" і Ліонель Мессі з "Барселони".

Після того, як у ФІФА визначили трійку футболістів, які між собою розподілять звання найкращого футболіста світу і отримають "Золотий М'яч", півзахисник "Баварії" Франк Рібері суттєво втратив у преференціях букмекерів.

Нагадаємо, що до старту стикових поєдинків відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 французький футболіст вважався одним із найбільш реальних претендентів на здобуття трофею.

Проте не зовсім виразна гра флангового футболіста та одного з лідерів "триколірних" у першому поєдинку з Україною, а потім і чудові дії португальця Кріштіану Роналду, який забив чотири м'ячі за два поєдинки Швецією, поступово вивели вперед зірку з "Реала".

Спочатку на Рібері можна було поставити з показником 1,9 і це було суттєвою причиною для прогнозування перемоги француза, адже на КріРо приймали ставки з коефіцієнтом 7,0. Однак потім португалець зробив ривок до 1,4.

ТАКОЖ: Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше, ніж Мессі і Роналду

Після оголошення шорт-ліста аналітики оновили свої котирування, але у них знову Рібері відведено скромні позиції. Роналду набирає обертів, забиває мало в не кожному матчі за "Королівський клуб", а Рібері поки змушений обмежуватися старими заслугами.

Отже, на перемогу Роналду можна поставити з показником 1,33, Мессі - 3,0, а Рібері - всього 10,0. Звичайно можна стверджувати, що ті, хто зроблять ставки на француза, виграють суттєву суму, проте шанувальникам французького вінгера від цього не легше.

Нагадаємо, що переможця буде оголошено 13 січня 2014 року у Цюріху на урочистій церемонії вручення нагород за підсумками року Ballon d'or Gala після підрахунку голосів капітанів і тренерів національних команд, а також спеціально запрошених представників преси. !zn

Читайте також:

"Монако" готовий продати свою головну зірку через "податок Депардьє"

Pepsi довелося вибачатися за рекламу з лялькою вуду у футболці Роналду

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі