Рібері впевнений в тому, що він виграє "Золотий м'яч"

Поділитися
Рібері впевнений в тому, що він виграє "Золотий м'яч" Франк Рібері впевнений у своїй перемозі © football.ua
Французький півзахисник, який нещодавно зробив серйозний внесок у перемогу своєї збірної над Україною, вважає, що він заслужив головний приз всіх футболістів.

Півзахисник "Баварії" Франк Рібері висловив впевненість: він гідний виграти "Золотий м'яч" в цьому році.

Рібері, який потрапив у список 23 претендентів, і спочатку вважався букмекерами головним претендентом на перемогу, зазначив, що його гра завжди приносила користь командам - де б він не грав.

"Я не боюся, я впевнений у своїх силах. Я зробив усе, що повинен був. Якщо ви подивіться на мою гру протягом всього року, я приносив результат своїм командам. Так, я не забивав в кожному матчі, але завжди створював проблеми захисту", - зазначив Рібері в інтерв'ю Le Monde.

"У цьому році у мене не було провалів. Я чудово провів весь рік, як у збірній, так і в "Баварії". Хет-трик мюнхенської команди в минулому сезоні - історичне досягнення. Боюся я Кріштіану Роналду? Зовсім ні, чесно. Звичайно, він забиває більше, ніж я, але у нас різні стилі", - підсумував француз.

Нагадаємо, що в минулому сезоні 30-річний француз допоміг "Баварії" виграти чемпіонат і Кубок Німеччини, а також Лігу чемпіонів. А в середині листопада збірна Франції обіграла Україну в стикових матчах відбіркового турніру ЧС-2014 і зуміла виграти путівку на світовий форум в Бразилії.

Втім, саме після цих поєдинків, враховуючи блискучу гру Кріштіану Роналду за Португалію, букмекери істотно знизили котирування Рібері. Причому перемога Роналду тепер цінується значно вище, ніж Рібері ще буквально два тижні тому. На те, що КриРо виграє приз можна поставити з показником 1,4, на Роналду - 3,50.

Зазначимо, що на початку грудня ФІФА оголосить трійку фіналістів, а переможця назве 13 січня цього року. !zn

Читайте також:

Франк Рібері поділився секретом своєї результативності

Роналду готовий бойкотувати церемонію вручення "Золотого м'яча"

"Баварія" продовжила рекордну серію в Бундеслізі, розгромивши "Боруссію" на виїзді

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі