Фоменко порівняв підтримку на "Арені Львів" зі 100-тисячним "Республіканським" у Києві

Поділитися
Фоменко порівняв підтримку на "Арені Львів" зі 100-тисячним "Республіканським" у Києві Підтримка на "Львів-Арені" вдохновлет збірну України на нові перемоги © football.ua
Збірна України ще жодного разу не програвала на львівському стадіоні, притому, що зіграла там 10 матчів, у 9 з яких здобула перемогу.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко порівняв підтримку на "Арені Львів" зі 100-тисячним "Республіканським стадіоном" у Києві, який був реконструйований на стику століть, а потім і перед Євро-2012, ставши НСК "Олімпійським".

За словами наставника, приголомшлива атмосфера на 35-тисячній арені у Львові нагадала йому про часи, коли в Києві на матчі "Динамо" збиралося по 100 тисяч глядачів. Саме глядацьку увагу і підштовхує його підопічних до нових перемог.

"В приголомшливій атмосфері, що панує на стадіоні під час матчів національної команди. Коли на трибунах збирається така кількість людей, і кожен з них, бажаючи нам перемоги, підбадьорює футболістів, позитивна енергетика передається хлопцям і настільки заряджає їх, що вони просто не можуть підвести вболівальників", - цитує Фоменка "Спорт-Экспрес в Украине".

"Коли був футболістом "Динамо", наші матчі на тодішньому Республіканському стадіоні збирали по сто тисяч і навіть більше вболівальників, які палко підтримували. Уявіть: якщо "Арена Львів" вміщує 35 тисяч, що вже говорити про колишній стоттисячник!", - згадує Фоменко.

Зазначимо, що збірна України провела з 2011 року 10 матчів на "Львів-Арені", в яких здобула 9 перемог і одного разу зіграла внічию. В ювілейному поєдинку проти збірної Македонії українці виграли 1:0.

Нагадаємо, що УЄФА має намір застосувати санкції до "Львів-Арені" через ряд порушень з боку вболівальників під час поєдинку відбірного турніру Євро-2016. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі