Фінал Кубка України відбудеться у Полтаві, - ЗМІ

Поділитися
Фінал Кубка України відбудеться у Полтаві, - ЗМІ Під час фіналу трибуни стадіону в Полтаві швидше за все будуть такими ж порожніми
За інформацією українських ЗМІ, у Федерації зважилися на затвердження Полтави місцем проведення вирішального поєдинку на Кубок.

За два дні до проведення фіналу Кубка України-2013/14, в якому зійдуться в нелегкому бою київське "Динамо" та донецький "Шахтар", у Федерації футболу України все-таки визначили, на якому саме стадіоні відбудеться поєдинок.

У вівторок 13 травня виконком ФФУ має затвердити місцем проведення фінального матчу Кубка України Полтаву. Цей варіант рекомендувало МВС, як найбезпечніший. Про це повідомляє телеканал "Футбол".

Щоправда, пустити вболівальників на стадіон правоохоронці так і не дозволили, незважаючи на всі вмовляння Федерації. Міліція пішла на поступки лише в тому питанні, що фінальний поєдинок відбудеться не у денний час, як вимагала раніше, а о 20:00.

Нагадаємо, що саме Полтава стала своєрідним яблуком розбрату між ФФУ і міністром молоді та спорту Дмитром Булатовим, який стверджував, що за його інформацією в цьому місті можуть виникнути криваві сутички. Чиновник був готовий до останнього боротися за те, щоб фінал пройшов у Львові, де на погляд низки вболівальників і керівників футболу, склалися відповідні умови для подібних матчів.

Втім, судячи з усього, до офіційного підтвердження кандидатури Полтави Булатов не буде вживати жодних заходів. Якщо виконком залишить все так, як є, то фінал-2013/14 стане першим в історії, який пройшов при порожніх трибунах.

Нагадаємо, раніше ультрас пригрозили президенту ФФУ Анатолію Конькову про те, що, якщо глядачів не допустять на трибуни, то вони прийдуть дивитися фінальний матч у Будинок футболу, де розміщено офіс Федерації. !zn

Читайте також:

"Динамо" і "Шахтар" незадоволені рішенням провести фінал Кубка України без глядачів

Ультрас зажадали від Конькова повернути глядачів на трибуни

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі