Фінал Кубка України: ФФУ пропонує Полтаву, Булатов - проти через можливі зіткнення

Поділитися
Фінал Кубка України: ФФУ пропонує Полтаву, Булатов - проти через можливі зіткнення Дмитро Булатов знову проти рішення Федерація футболу України © kyivmarathon.org
Міністр молоді та спорту заявив, що за його інформацією, у Полтаві під час проведення вирішального матчу за Кубок України готують масові провокації.

Міністр молоді і спорту України Дмитро Булатов виступає проти можливого проведення фіналу Кубка України у Полтаві 15 травня. Нагадаємо, що у вирішальному поєдинку за трофей зустрінуться київське "Динамо" та донецький "Шахтар".

За інформацією чиновника, Федерація футболу України планує 8 травня призначити місцем фіналу Кубка Полтаву, однак Булатов заявив про ймовірні провокації перед матчем.

"Я рекомендую Виконкому ФФУ та Анатолію Конькову не призначати місцем фіналу Кубка України міста Полтави. Джерела серед ультрас мені кажуть, що буде кров. Те ж саме кажуть у МВС", - цитує Булатова "Чемпіон".

Нагадаємо, що спочатку місцем фіналу Кубка України було призначено Харків, однак невдовзі, в тому числі і після звернення з боку Булатова і вболівальників, у ФФУ вирішили перенести вирішальний поєдинок в інше місто. Серед можливих варіантів пропонували Львів і Київ, які претендували на фінал до затвердження Харкова, а також Полтаву.

Булатов, незважаючи на заборону з боку УЄФА та ФІФА на втручання в дії національних федерацій з боку державної влади, зазначив, що буде діяти всіма можливими адміністративними способами, щоб не дозволити проведення поєдинку у місті.

"Якщо ж рішення буде таким, що гра відбудеться все-таки в Полтаві, яка дуже близька до Сходу, де неспокійна ситуація, то я буду блокувати це рішення всіма можливими способами. Я буду телефонувати в МВС, у Полтаву, щоб блокувати таке рішення ФФУ. Я вважаю, що компромісним рішенням було б провести матч у Львові", - розповів Булатов.

Відзначимо, що раніше Полтава приймала лише поєдинки за Суперкубок між переможцем Кубка і чемпіонату: у 2008 році "Шахтар" обіграв у серії пенальті "Динамо" 5:3, а в 2011-му динамівці взяли останній на сьогоднішній день серйозний трофей, обігравши "гірників" 3:1.

Львів одного разу проводив футбольний матч, на кону якого стояла перемога в турнірі: у 1992 році стадіон "Україна" став епіцентром боротьби "Динамо" та сімферопольської "Таврії" за золото першого чемпіонату країни. Тоді несподівану перемогу 1:0 здобули кримчани. !zn

Читайте також:

"Шахтар" спробує оформити чемпіонство на щасливому стадіоні в Черкасах

МВС просить провести решту матчів Прем'єр-ліги без глядачів

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі