МВС просить провести решту матчів Прем'єр-ліги без глядачів

Поділитися
МВС просить провести решту матчів Прем'єр-ліги без глядачів © football.ua
Міністерство пояснює свою позицію напруженою ситуацією в суспільстві: окрім закритих трибун силовики просять перенести матчі з Південного Сходу в більш спокійні регіони країни.

Два тури чемпіонату Прем'єр-ліги України, в яких загалом буде зіграно 14 матчів, можуть пройти без глядачів на трибунах.

МВС звернулося до Федерації футболу України, Прем'єр-ліги та Професіональної футбольної ліги з клопотанням щодо проведення матчів сезону-2013/14 у будні дні і без присутності вболівальників.

Також силовики запропонували перенести матчі з міст Луганської, Одеської, а також Донецької областей у більш спокійні регіони.

"На сьогодні у державі склалася несприятлива ситуація для проведення футбольних матчів. Це яскраво ілюструють останні резонансні події, якими супроводжувалися футбольні матчі 27 квітня в Харкові і 2 травня в Одесі.

МВС з розумінням ставиться до прагнення футбольного співтовариства зберегти у цілісності національну першість. Одночасно звертаємося до організаторів футбольних матчів і футбольних вболівальників з проханням поставитися з розумінням до цих вимушених заходів, адже життя і здоров'я людини є найвищою цінністю Української держави", - йдеться в заяві.

ТАКОЖ: Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Нагадаємо, що раніше на прохання "Іллічівця" матч 29-го туру проти "Динамо" перенесено з Маріуполя до Києва. Також раніше домовилися про проведення пропущеного поєдинку 22-го туру у столиці "Севастополь" і "Металіст".

Зазначимо, що це вже не перший випадок за останні кілька місяців, коли силове міністерство приймає рішення щодо футбольних змагань в Україні. Нагадаємо, що через революційні події в Києві і всій країні було перенесено старт весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги - 19-й та 20-й тури провели в квітні, що безсумнівно вплинуло на розклади у турнірній таблиці першості.

У решти ж іграх вирішується доля не тільки чемпіонства, але і срібних, бронзових медалей, а також буде розіграно останні путівки в єврокубки. !zn

Читайте також:

У ФФУ все-таки зважилися на перенесення фіналу Кубка України з Харкова

Влада Севастополя заборонила проводити матчі Прем'єр-ліги у місті

ФК "Севастополь" може змінити прописку за наполяганням Вадима Новинського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі