Фесенко увійшов до символічної збірної першого ігрового дня Євробаскету

Поділитися
Фесенко увійшов до символічної збірної першого ігрового дня Євробаскету Фесенко протистояв гравцю НБА Валанчюнасу © eurobasket2015.org
Український центровий опинився в числі п'яти кращих гравців.

Кирило Фесенко увійшов у символічну збірну першого туру Євробаскету-2015, яку визначає офіційний сайт турніру Eurobasket2015.org. Центровий опинився серед п'яти кращих гравців дня, незважаючи на те, що збірна України мінімально програла Литві.

Фесенко записав на свій рахунок 19 очок, 11 підбирань, 2 блок-шоти та 1 передачу за 26 хвилин ігрового часу. Компанію капітану української збірної склали Нандо де Коло (Франція), Неманья Б'еліца (Сербія), Данило Галлінарі (Італія) та Андрій Воронцевич (Росія).

Фесенко, тим не менш, залишився незадоволений своєю грою. Український "бігмен" отримав п'ятий фол і пропустив кінцівку матчу: "Трохи засмучений своєю грою. Я засмучений, що не був ментально сильним і отримав п'ятий фол в ключовий момент гри. Так, проти Валанчюнаса був баттл. Було важко мені, було важко йому. Ми виснажували один одного кожну хвилину. Думаю, він переміг - перемогла його команда. Моя команда не виграла. Він класний гравець, було приємно грати проти нього".

Читайте також: Бродський озвучив завдання для збірної на Євробаскет-2015

Сьогодні, 6 вересня, збірна України проведе другий матч на турнірі. Суперником українців стануть чехи. Головний тренер української збірної Євген Мурзін назвав цей матч ключовим у боротьбі за вихід у наступний раунд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі