"Донбас" зазнав чергової домашньої поразки, знову провалившись в атаці

Відео
Поділитися
"Донбас" зазнав чергової домашньої поразки, знову провалившись в атаці © iSport.ua
Донецька команда в матчі КХЛ проти новосибірського "Сибіру" закинула лише одну шайбу, чого, природно, не вистачило для позитивного результату.

Донецький "Донбас" не зумів продовжити домашню переможну серію в протистоянні з новосибірським "Сибіром" - українська команда поступилася 1:2. Гра стала заключною перед першим в сезоні міжнародною перервою, під час якої гравці Континентальної хокейної ліги будуть покликані під прапори різних збірних.

У нинішньому чемпіонаті донеччани вже не перший раз поступаються з таким рахунком, залишаючись при цьому в лідерах ліги за найменшою кількістю пропущених шайб.

Після 10-ї поразки в сезоні донеччани займають 9-е місце серед 28 команд ліги і як і раніше 4-е місце в Західній конференції.

Поєдинок з "Сибіром", який у виїзному турне по столицях Росії і Білорусі зазнав дві поразки у трьох матчах, почався з прогнозованого тиску від гостей. Проте впевнено у воротах "Донбасу" діяв Майкл Лейтон. І все ж на початку другого періоду сибіряки відкрили рахунок. Під завісу 20-хвилинки Лукаш Кашпар вдало завершив розіграш більшості. Але останнє слово було за "Сибіром". Взяття воріт дійсно виявилося курйозним - шайба влучила у ціль після рикошету від борту.

"Донбас" (Донецьк) - "Сибір" (Новосибірськ) - 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

Шайби: 0:1. Кугришев (Лекомцев) - 24:06, 1:1. Кашпар (Подхрадскі) - 39:15-бол., 1:2. Кугришев (Губін) - 51:20.

"Донбас": 49.Лейтон, 27.Коларж - 77.Пиганович, 92.Лайне - 26.Федотенко - 15.Віртанєн, 5.Уілсон - 37.Подхрадскі, 63.Дадонов - 14.Недорост - 55.Анісін, 7.Бартуліс - 51.Разін, 28.Якуценя - 16.Робитайл - 22.Кашпар, 88.Торяник - 44.Варламов - 95.Морозов, 4.Сильницький.

"Сибір": 19.Коскинен. 27.Белов - 78.Кудроч, 26.Энлунд - 12.Лехтеря - 36.Романов. 45.Кутузов - 20.Алєксєєв, 25.Копейкін - 40.Коскіранта - 28.Лемтюгов. 52.Лекомцев - 92.Ожиганов, 18.Кугрышев - 22.Губін - 39.Санников. 13.Карамнов - 81.Ігнатушкин - 94.Бутузов. 24.Плеханов, 7.Шумаков.

Кидки: 36 - 35

Штраф: 8 - 8

Наступний матч у рамках чемпіонату КХЛ "Донбас" проведе 13 листопада з челябінським "Трактором". Для Андрія Назарова, а також ряду гравців донецької команди цей матч буде більш, ніж принциповим.

Ну а поки частина "Донбасу" роз'їдеться по збірних, в тому числі і Андрій Назаров вирушить зі збірною України на турнір в Угорщину. !zn

Читайте також:

Фінський клуб братів Ротенбергів вступив в КХЛ

Найкращий хокеїст України-2011 спробує закріпитися в КХЛ

Хокеїст "Піттсбург Пінгвінз" вирвав собі два зуби прямо на лавці запасних

Канадієць Тейлор Хол встановив рекорд скорострільності в хокеї

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі