"Донбас" програв останній матч у 2013 році

Відео
Поділитися
"Донбас" програв останній матч у 2013 році © iSport.ua
Український представник у Континентальній хокейній лізі програв "Ак Барсу", пішовши на новорічні свята у поганому настрої.

Донецький "Донбас" програв 1:2 казанському "Ак Барсу" на своєму майданчику у заключному поєдинку 2013 року. Втім, друга поспіль невдача у регулярному чемпіонаті КХЛ дозволила українцям залишитися на третій позиції турнірної таблиці конференції " Захід. Набравши 71 очко, донеччани випереджають ризьке "Динамо" на два пункти.

Програш "Донбасу" у першу чергу зумовлено не зовсім надійною грою воротаря канадця Майкла Лейтона. Обидва голи він пропустив при кидках з середньої дистанції - у той момент, коли в цілому, можна було врятувати ситуацію. А відігратися на надійних діях суперника в обороні для "Донбасу" було не так вже й легко.

Двобій із казанцями показав, що "Донбас" поки не може змагатися з такими потужними суперниками, як "Ак Барс", "Динамо". І якщо в регулярному чемпіонаті локальна невдача навряд чи може вплинути на турнірне становище донецької команди (а на даний момент головним завданням є потрапляння до 8-ки кращих), то у плей-офф з такою грою необхідно мати ще й удачу, а також кубковий характер.

Як би там не було, але 2013 рік став для донецької команди більш-менш вдалим, особливо, якщо говорити про виступ у нинішньому сезоні.

Донбас (Донецьк) - Ак Барс (Казань) 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Донбас: Лацо; Коларж - Піганович, Лайне - Федотенко - Віртанен; Вілсон - Подхрадскі, Дадонов - Недорост - Якуценя; Бартуліс - Разін, Кагарлицький - Робітайл - Кашпар; Кііскінен - Варламов - Захаров; Сільницький.

Голи: 14:07 Песонен (Хешка, Терещенко) - 0:1, 16:10 Кііскінен (Захаров, Варламов) - 1:1, 25:33 Обухов (Нікулін - більш.) - 1:2

Воротарі: Лацо - Гаріпов

Кидки: 34 - 23

Штраф: 18 - 2.

Відзначимо, що вже у наступному матчі 4 січня на "Донбас" чекає нелегкий виїзд до хорватського Загреба, де їм на канадському майданчику протистоятиме місцевий "Медвешчак". Нагадаємо, що у першій зустрічі у Донецьку хорвати здобули переконливу перемогу 5:2. !zn

Читайте також:

Найтитулованіший хокейний клуб України опинився на межі зникнення

Рекорд українських хокеїстів на Універсіаді встояв до кінця турніру

Росія може позбутися однієї з найтитулованіших команд країни

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі