"Донбас" без двох хокеїстів, що побилися, обіграв "Салават Юлаєв" у серії буллітів

Відео
Поділитися
"Донбас" без двох хокеїстів, що побилися, обіграв "Салават Юлаєв" у серії буллітів © hcsalavat.ru
Український клуб зумів гідно вийти з неприємної ситуації в російській Уфі, обігравши одного з лідерів чемпіонату у серії післяматчевих штрафних кидків.

Донецький "Донбас", гравці якого виявилися в епіцентрі скандалу в Уфі напередодні матчу, обіграв у серії післяматчевих кидків місцевий "Салават Юлаєв" 3:2.

Підопічні Андрія Назарова здобули два очки, і вже другу перемогу у трьох іграх виїзного турне.

Зазначимо, що після успішного результату матчу в Уфі "Донбас" набрав 42 очки і розмістився на п'ятому місці турнірної таблиці Західної конференції - донеччани відстають від московського ЦСКА на чотири бали, але при цьому мають на дві гри менше.

Примітний і той факт, що на сьогоднішній день "Донбас" є найкращою командою Заходу щодо захисту - на рахунку донецького колективу - 49 пропущених шайб.

Матч проходив в Уфі без двох нападників - Михайла Анісіна і Сергія Варламова - для одного з них, вже за уточненими даними, відвідування нічного клубу, а не конфлікт у готелі, завершилося відрахуванням з команди. Для українського гравця - черепно-мозковою травмою - охоронці або умовні відвідувачі клубу виявилися міцнішими і сильнішими.

Втім, і без двох хлопців-забіяк "Донбас" продемонстрував непогану гру в атаці. Особливо це проявилося в першому періоді, і що тішить - за участю українських гравців. Спочатку Лукаш Кашпар відгукнувся на чудову передачу Романа Благого, а потім, через дві хвилини четверта ланка в особі молодих українців Віктора Захарова та Олександра Торяника розіграла відмінну комбінацію біля воріт і подвоїло рахунок - 2:0.

На жаль, але завершити період логічною перемогою гостям не вдалося: за якісь тридцять секунд "юлаєвці" подарували своїм уболівальникам надію, відновивши рівновагу. У час, що залишився, "Донбас" перекидав суперника, але так і не зумів пробити 19-річного воротаря Андрія Василевського. Чудово відіграв зустріч і канадець Майкл Лейтон - "Салават" мав можливості, але також не забив. Переможним ж булітом у "Донбасу" відзначився Максим Якуценя.

До речі, "Салават Юлаєв" зазнав п'ятої поразки поспіль, опустившись на п'яте місце Сходу.

"Салават Юлаєв" (Уфа) - "Донбас" (Донецьк) - 2:3 Б(2:2, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1)

Шайби: 0:1. Кашпар (Благой, Піганович) - 06:59, 0:2. Торяник (Морозов, Захаров) - 11:21, 1:2. Пільстрьом (Щитов, Кайгородов) - 16:14, 2:2. Панков (Дубровський) - 16:38.

Серія післяматчевих штрафних кидків: Хлистов - воротар, Робітайл - гол, Хартікайнен - воротар, Якуценя - гол.

"Салават Юлаєв": Василевський; Бабчук - Щитов, Хлистов - Глухов - Степанов; Сопел - Кулда, Макаров - Зінов'єв - Хартікайнен; Кольцов - Зубарєв, Пільстрьом - Кайгородов - Мирнов; Ісангулов - Гуркін, Дубровський - Мерескін - Панков.

"Донбас": Лейтон; Коларж - Піганович, Лайне - Федотенко - Кііскінен; Подградскі - Вілсон, Дадонов - Белухін - Якуценя; Бартуліс - Разін, Благой - Робітайл - Кашпар; Сільницький, Торяник - Захаров - Морозов, Квітченко.

Кидки: 25 - 30.

Штраф: 8 - 6.

Відзначимо, що наступний матч "Донбас" проведе 19 листопада у Нижньокамську (Татарстан) проти місцевого "Нафтохіміка". !zn

Читайте також:

Збірна України з хокею з чотирма росіянами не зуміла перемогти турнірі в Угорщині

Російський коментатор КХЛ у прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми опозиції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі