Михайла Анісіна відраховано з "Донбасу" за п'яну бійку з одним із лідерів команди

Поділитися
Михайла Анісіна відраховано з "Донбасу" за п'яну бійку з одним із лідерів команди © hcdonbass.com
Новачок донецької команди, улюбленець Андрія Назарова, потенційний кандидат на натуралізацію в українську збірну, залишив розташування клубу через бійку з Сергієм Варламовим.

Нападник Михайло Анісін, який перейшов у "Донбас" в середині жовтня, залишив розташування команди через бійку з одним з лідерів команди українцем Сергієм Варламовим.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, з гравцем розірвано контракт через підстави, що стосуються дисциплінарних стягнень (ст.29. Правового Регламенту Континентальної хокейної ліги).

У нинішньому сезоні Михайло Анісін зіграв у складі донеччан шість матчів, при цьому не набравши балів за результативність.

Конфлікт між Варламовим і Анісіним, який, незважаючи на досить молодий вік, вже встиг заслужити репутацію не тільки хорошого хокеїста і забивного нападника, але і людини з конфліктним характером, стався в Уфі, де "Донбас" 17 листопада зустрінеться в рамках регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги з місцевим "Салаватом Юлаєвим".

У готелі хокеїсти побилися, після чого з характерними для бійки ушкодженнями були доставлені в лікарню. Інформація про те, що Анісін перебував у стані алкогольного сп'яніння була підтверджена кадрами з передачі "ПП" на російському каналі НТВ. На них чітко видно, як в медичному учреджении Анісін намагається продовжити розборки з лікарями, а також попалися на його шляху медичним та адміністративним персоналом.

Втім, як повідомили російські колеги, Анісін відмовився від госпіталізації, а адміністратор "Донбасу" Юрій Несолоний зазначив, що обидва хокеїста вийдуть з ранку на лід і зможуть взяти участь в матчі з "Салаватом".

Нагадаємо, що "Донбас" 15 листопада поступився в Магнітогорську "Металургу" 1:2, і по всій видимості, хокеїсти посварилися в тому числі і з-за чергової поразки.

Головний тренер "Донбасу" Андрій Назаров, під керівництвом якого Анісін виступав у "Витязі", зазначив, що в хокеї трапляються подібні події - навіть в Національній хокейній лізі.

"За будь ексцес з гравцями команди відповідає головний тренер. В даній ситуації саме я несу відповідальність перед власниками команди за ситуацію, за недавнє придбання Анісіна і за ті серйозні кошти, які були клубом мобілізовані", - зазначив Назаров.

"У нашій команді зібрані професіонали, кожен з яких відповідає за свої вчинки. Після нічного інциденту Анісін вже залишив розташування команди. Михайло - талановитий і взагалі-то зовсім молодий хокеїст, як би не розгорнулася зараз ситуація, у нього все ще попереду", - підсумував наставник.

Зазначимо, що Назаров не раз стверджував, що Анісін - один з претендентів на натуралізацію в українську збірну. Бажання спробувати свої сили в матчах за "синьо-жовтих" підтвердив і сам хокеїст, який заявив до того ж, про свої українські коріння по материнській лінії. Втім, по всій видимості, сина відомого в СРСР хокеїста В'ячеслава Анісіна, доведеться забути про збірну України. Адже Сергій Варламов відрізняється в "Донбасі" сильним авторитетом, і це не рахуючи, дійсно хороших ігрових даних.

Навряд чи керівництво донеччан і Назаров, який очолює збірну України, довіряться тепер Анисину, яким би талановитим він не був.

Нагадаємо, що на сегондяшний день "Донбас" посідає 5-е місце в турнірній таблиці Конференції "Захід". !zn

Читайте також:

Один з лідерів українського хокею відмовився виступати за збірну

Хокеїст "Флориди" під час гри вирвав собі зуб і кинув його вболівальникам

Російський коментатор КХЛ в прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми опозиції

У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лавці запасних

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі