«Динамо» не змогло обіграти аутсайдера чемпіонату

Поділитися
Київське «Динамо» не зуміло обіграти відвертого аутсайдера Чемпіонату України з футболу, «Металург». Недільний матч у Запоріжжі завершився з рахунком 1:1, рахунок зрівняв Андрій Шевченко.

«Ми з великими силами йшли вперед, але першими пропустили м'яч. У другому таймі зрівняли рахунок, були моменти, щоб вийти вперед. Але ми їх не реалізували ... Просто виникли проблеми з реалізацією моментів. Якщо б нам вдалося забити хоча б ще один м'яч, гра була б зовсім іншою. Але це футбол», - прокоментував гру А. Шевченко.

Напередодні осічку допустив і лідер першості, «Шахтар», який поступився у Донецьку «Оболоні» з рахунком 0:1. У нинішньому сезоні «Оболонь» у матчах проти «Динамо» і «Шахтаря» набрала 10 очок з 12-ти можливих.
Після 24 туру таблицю першості впевнено очолює «Шахтар» (61 очко), на другому місці - «Динамо» (50), третій - харківський «Металіст» (47), замикає таблицю запорізький «Металург» - 12 очок.
Інші результати туру: «Зоря» - «Металіст» - 0:2, «Севастополь» - «Волинь» - 4:1, «Дніпро» - «Ворскла» - 2:0, «Арсенал» - «Таврія» 1:2 , «Карпати» - «Іллічівець» - 3:1. Матч «Кривбас» - «Металург» (Донецьк) ще не закінчений.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі