"Динамо" заслуговувало на нічию з "Барселоною" – Луческу

Поділитися
"Динамо" програло у Києві © ФК Динамо
Кияни мінімально програли.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловився після поразки від "Барселони" у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

"На жаль, ті моменти, які у нас були, ми не реалізували. Хоча моменти ми створювали. Ми потрапили в дуже складну групу, де три команди сильніші за нас. Ми намагаємося піднятися на їхній рівень, працюємо, ростемо. Ті голи, які ми забиваємо в чемпіонаті в таких же ситуаціях, нам не вдається забивати тут, але я вірю, що ми зростатимемо.

Поки що ми не дотягуємо до цього рівня. Вважаю, що ми заслуговували здобути, як мінімум, нічию. Ми добре зіграли з "Барселоною", на рівні з цією великою командою, і, як мінімум, заслуговували на нічию. Ми грали сміливіше, ніж у попередніх матчах, впевненіше контролювали м'яч, впевненіше йшли в атаку", - повідомив Луческу.

Нагадаємо, матч "Динамо" – "Барселона" завершився перемогою каталонців із рахунком 1:0.

У наступному турі "Динамо" у Києві 23 листопада зустрінеться з "Баварією". Після чотирьох турів на рахунку чемпіонів України залишається одне очко та останнє місце у квартеті.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" розгромило "Барселону" в Юнацькій лізі УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі