"Динамо" розгромило "Партизан" у кваліфікації Ліги чемпіонів

Відео
Поділитися
© Сайт ФК "Динамо Київ"
Кияни пропустили першими, але не розгубились.

23 липня київське "Динамо" провело перший матч із сербським "Партизаном" у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда Олександра Шовковського здобула розгромну перемогу над суперником з рахунком 6:2. Гра була номінально домашньою для киян і проходила у польському Любліні.

Перед стартовим свистком динамівці відмовилися тиснути руки супернику на тлі того, що на початку липня серби їздили до Москви на товариський турнір.

"Партизану" вдалося вийти вперед у середині першого тайму: Караваєв зачепив ноку Калулу, а арбітр після перегляду VAR призначив пенальті, який реалізував Салданья.

Проте ще до перерви динамівці відповіли трьома голами. Спочатку Шапаренко класно пробив у верхній кут воріт, після чого удар з відскоку вдався Бражку, а м'яч від поперечини залетів у ворота. Рахунок 3:1 зробив Караваєв, який пробив із рикошетом від захисника.

Сайт ФК "Динамо Київ"

У другому таймі суперники знов обмінялися голами. Кабаєв прийняв пас від Бражка, вибіг на ударну позицію та пробив у нижній кут воріт. Серби відповіли комбінацією, після якої дубль оформив Салданья.

Наприкінці кияни встановили остаточний рахунок. У першому епізоді воротар відбив класний удар зі штрафного від Бражка, Волошин підібрав м'яч і віддав пас на Попова, якому залишалося не схибити. У доданий час Піхальонок скористався передачею Волошина та тонко пробив у дальній кут.

"Динамо" – "Партизан" – 6:2

Голи: Шапаренко, 40, Бражко, 42, Караваєв, 45+1, Кабаєв, 55, Попов, 83, Піхальонок, 90+2 – Салданья, 22, 66

"Динамо": Бущан, Караваєв, Дячук, Попов, Вівчаренко, Буяльський (Піхальонок, 46), Бражко (Андрієвський, 86), Шапаренко (Лонвейк, 87), Ярмоленко (Волошин, 69), Ванат, Кабаєв (Малиш, 46)

"Партизан": Йованович, де Медіна (Філіппович, 60), Маркович, Муякіч, Антіч, Арріага, Го (Щекіч, 46), Захід (Натхо, 59), Ксандер (Ібрагім, 60), Салданья, Калулу (Тріфунович, 77)

Попередження: Бражко - Салданья, де Медіна, Арріага

Відеоогляд матчу

Гру-відповідь команди проведуть у Белграді 31 липня. Переможець протистояння зустрінеться із шотландським "Рейнджерс" у наступному раунді відбору ЛЧ.

Раніше Шовковський висловився про поїздку "Партизана" до Москви.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі