"Динамо" скасувало всі двосторонні заходи з сербським "Партизаном"

Поділитися
© Сайт ФК "Динамо Київ"
Так кияни відреагували на дружбу клубу з росіянами.

Київське "Динамо" ухвалило рішення скасувати всі двосторонні заходи із сербським "Партизаном" на матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

На ZN.UA буде доступна відео онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Партизан".

Український клуб опублікував заяву на своєму офіційному сайті:

"Україна сьогодні переживає найскладніший період своєї історії через кровопролитну війну з країною-терористом. Саме тому ФК "Динамо" засуджує всіх, хто допомагає Росії, зокрема, підтримує російський спорт. Особливо, коли це вчиняється представниками країн Європи, що підтримує Україну.

Враховуючи це та з огляду на нещодавню участь ФК "Партизан" у змаганнях на території Росії, нами ухвалено рішення скасувати усі двосторонні заходи між клубами, що мали відбутися у контексті матчу. Також нами ухвалено рішення про відмову від присутності виїзних уболівальників на стадіонах.

Водночас, не зважаючи на результати жеребкування, наш клуб є частиною великої родини УЄФА, ми поважаємо світові футбольні принципи та традиції, поважаємо суперників і дотримуємося принципу fair-play на полі та поза його межами.

Ми готові у спортивній боротьбі змагатись і перемагати будь-якого суперника. Таким чином ми доводимо європейськість і відкритість нашої країни та українського спорту".

Номінально домашній матч для українців відбудеться сьогодні у польському Любліні на стадіоні "Арена Люблін". Початок – о 21:00 за Києвом. Гра-відповідь пройде в Сербії 31 липня.

На початку липня "Партизан" відвідав Москву, де провів низку товариських матчів проти місцевих клубів.

Раніше про дії сербів висловився головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі