Із величезним нерозумінням сприйняли поїздку "Партизана" до Москви – Шовковський

Поділитися
Із величезним нерозумінням сприйняли поїздку Олександр Шовковський © Сайт ФК "Динамо Київ"
Динамівці відмовилися від офіційних заходів у матчах із сербами.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський напередодні матчу з "Партизаном" у відборі Ліги чемпіонів висловився про поїздку сербів на товариський турнір до Росії.

На ZN.UA буде доступна відео онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Партизан".

Фахівця цитує офіційний сайт українського клубу.

"Ви чудово знаєте, що в нашій країні вже третій рік йде війна. Щодня наші люди, діти гинуть під російськими ударами та ракетами. Наш клуб не відокремлює себе від народу України, постійно підтримуючи наших захисників та людей, які постраждали від російської агресії в цей непростий період.

Футболісти під час виступів на євроарені намагаються підняти бойовий дух наших захисників та людей, які постраждали від її наслідків. Багато хто з них – давні шанувальники та фанати київського "Динамо".

Ми з величезним, м’яко кажучи, нерозумінням сприйняли поїздку ФК "Партизан" до Москви на товариський, "братський" турнір, де вони провели серію матчів проти місцевих клубів та висловлювали знаки солідарності з тими, хто веде проти нас агресивну, загарбницьку війну, окуповуючи наші землі, руйнуючи наші міста та села, вбиваючи та калічачи наших людей і дітей. Особливо зважаючи на чітке рішення УЄФА виключити російські клуби з усіх міжнародних змагань у Європі, яке було ухвалено негайно після початку повномасштабної агресії.

Ми спеціально не робили жодних публічних заяв з цього приводу, щоб не розпалювати ворожнечу перед матчем. Але враховуючи усі вищезгадані обставини, ми вимушені відмовитися від усіх офіційних заходів. Наша позиція базується виключно на діях ФК "Партизан", який поїхав на цей турнір до країни, яка атакує та вбиває громадян нашої країни. Ми вважаємо ці дії недружніми стосовно нашого клубу і нашої країни", – сказав Шовковський.

Номінально домашній матч для українців відбудеться 23 липня у польському Любліні на стадіоні "Арена Люблін". Початок – о 21:00 за Києвом.

Гра-відповідь пройде в Сербії 31 липня.

Варто зазначити, що на обох поєдинках буде закрито гостьові трибуни для уникнення зіткнення вболівальників.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч "Динамо" та "Партизана".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі