"Динамо" – "Партизан": де і коли дивитись матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Поділитися
© Сайт ФК "Динамо Київ"
Кияни проведуть поєдинок у Польщі.

23 липня київське "Динамо" відкриє єврокубковий сезон матчем проти сербського "Партизана" у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів.

На ZN.UA буде доступна відео онлайн-трансляція матчу "Динамо" – "Партизан".

Де і коли дивитись матч "Динамо" – "Партизан"

Трансляція поєдинку для українських уболівальників буде доступна на телеканалі "2+2". Також у прямому ефірі гру покаже YouTube-канал Football Hub.

Зустріч команд буде номінально домашньою для українців, але через війну відбудеться у польському Любліні на стадіоні "Арена Люблін". Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом.

Матч-відповідь пройде в Сербії 31 липня.

Головне перед матчем

"Динамо" минулого сезону стало другим і тепер має пройти шлях у відборі, щоб потрапити до загального етапу оновленого формату Ліги чемпіонів.

Кияни проведуть першу офіційну гру після літнього міжсезоння. Команда Олександра Шовковського готувалась на зборі в Австрії, де провела серію товариських поєдинків. Варто зазначити, що клуб посилився рядом новачків, головним з яких варто назвати лідера "Дніпра-1" Олександра Піхальонка.

"Партизан" у статусі срібного призера чемпіонату Сербії вже стартував у національній першості та переміг "Напредак" з рахунком 1:0.

Перед цим команда завітала до Москви, де виступила на товариському турнірі за участю російських клубів. На тлі цієї ситуації було ухвалено рішення закрити гостьові трибуни на обох поєдинках, щоб уникнути зіткнення вболівальників.

За всю історію команди провели між собою чотири поєдинки. Останні два – у групі Ліги Європи сезону-2017/18. Тоді український клуб виграв обидва матчі з рахунком 3:2 у гостях та 4:1 у Києві.

У далекому 1976 році динамівці також двічі обіграли сербів у Лізі чемпіонів – 3:0 і 2:0.

Головним арбітром поєдинку призначено німецького арбітра Крістіана Дінгерта.

Прогноз ZN.UA: 2:0.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч "Динамо" та "Партизана".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі