Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє

Поділитися
Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє Алієв не задоволений думкою журналістів та вболівальників © football.ua
Півзахисник київського "Динамо", відправлений Олегом Блохіним в динамівську команду у першу лігу, прокоментував чутки про своє футбольне майбутнє.

Хавбек київського "Динамо" Олександр Алієв, який нещодавно був відправлений Олегом Блохіним спочатку у молодіжний склад, а потім і в першоліговий "Динамо-2", прокоментував інформацію про свою можливу оренду до чеського "Слована".

"Варіант був, але я прийняв рішення залишитися тут. Вчора прочитав, коли вийшла стаття про це, відгуки. Скажу так "лохам", я їх так завжди буду називати, що справа не у фінансах. У мене з фінансами проблем взагалі не було", - сказав Алієв в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Нагадаємо, що раніше була інформації про інтерес до Алієва з боку "Дніпра", французького "Евіана", а потім виник варінт продовження кар'єри в чеському "Словані", який виступає в Лізі Європи. "Динамо" відправило в оренду в цю команду півзахисників Владислава Калитвинцева і Сергія Рибалку.

Алієв відмовився від такого варіанту продовження кар'єри через нібито завищені фінансові апетити. Однак сам футболіст стверджує, що причиною відмови стали сімейні питання.

"Я прийняв таке рішення просто, щоб залишитися тут, щоб відвезти свою сім'ю на 2-3 місяці, своїх дітей забирати в інший садок. Я не побачив в цьому сенсу", - розповів півзахисник.

Відзначимо, що в нинішньому сезоні за основну команду Алієв зіграв тільки на так званому Об'єднаному турнірі - в поєдинку проти "Спартака".

Контракт Олександра Алієва з "Динамо" закінчується в кінці року. !zn

Читайте також:

Мілевський продовжить кар'єру в найгіршій команді турецького чемпіонату

Перспективна молодь знову не переконала Блохіна - трьох футболістів відправили у "Говерлу"

Блохін вважає, що в "Динамо" - надлишок футболістів

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі