"Будівельник" провалився на старті баскетбольного Єврокубка

Поділитися
"Будівельник" провалився на старті баскетбольного Єврокубка © http://budivelnyk.ua
Київська команда після вильоту з Євроліги продовжила виступи в іншому баскетбольному клубному євротурнірі. Перший матч кияни провалили.

Київський "Будівельник" провалив старт у баскетбольному Єврокубку поступившись у першому поєдинку групового турніру топ-32 турецькому "Банвіту" 85:92.

Як і в низці поєдинків нинішнього євросезону кияни показували непоказну гру у першій половині поєдинку, а потім видавали відмінну кінцівку, але цього виявлялося недостатньо для остаточного успіху.

Відзначимо, що в іншому матчі групи М словенська "Любляна" поступилася ізраїльському "Хапоелю" 66:69 на домашньому майданчику.

Киянам був добре знайомий нинішній суперник, адже саме з "Банвітом" команда зустрічалася у торішньому розіграші турніру. Тоді підопічні Айнарса Багатскіса були близькі до перемоги, але у підсумку поступилися 85:94. Щоправда тоді виїзний матч було заплановано під кінець другого групового турніру, і до того часу "будівельники" впевнено лідирували у своєму квартеті. Маючи при цьому перемогу над турками у Києві (до речі, саме на старті змагань - 9 січня).

Однак у порівнянні з минулим сезоном в стані "Будівельника" відбулися певні зміни, які не могли не позначитися на організації гри. Враховуючи той факт, що посилення команди поки не відбулося, Багатскіс був змушений витискати максимум з того, що було в його розпорядженні в минулому році.

Проте матч показав, що максимум або хоча б чогось близького до ідеалу київська команда не продемонструвала. Захисні дії, перехід від оборони до атаки, а також гра під чужим щитом, - все це явно кульгало. Переламати хід поєдинку не вдалося і після великої перерви, коли турецька команда встановила відрив у 20 пунктів. Благо у четвертій чверті кияни зуміли виконати хоча б одне із завдань на виїзну зустріч - програти з гідною різницею. Підсумкові "-7" дають "Будівельнику" хороші позиції у разі підрахунку додаткових показників наприкінці групового турніру.

Однак це лише в тому випадку, якщо кияни почнуть перемагати. Наступний матч "будівельників" відбудеться 15 січня у Києві: підопічні Багатскіса будуть приймати ветерана єврокубкових баталій, люблянську "Олімпію".

Зазначимо, що інша українська команда в Єврокубку, южненський "Хімік" продовжила вдалий виступ у турнірі - в першому матчі другого групового раунду "моряки" виграли у сербських "Радничків" 73:68. У другому турі южненці зіграють на виїзді проти французького "Страсбурга". !zn

Читайте також:

"Будівельник" здобув історичну перемогу в Євролізі

Баскетболіст Олексій Лень став сьомим українцем, що дебютував у НБА

Євроліга: "Будівельник" зазнав невдачі на старті, віддавши перемогу "Фенербахче" за 6 хвилин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі