Бій може не відбутися: Ф'юрі відмовився від пропозиції Усика щодо розподілу призових

Поділитися
Бій може не відбутися: Ф'юрі відмовився від пропозиції Усика щодо розподілу призових Усик і Ф'юрі не можуть домовитися про фінансові умови бою © Boxingscene
Поєдинок перебуває під загрозою зриву.

Переговори чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) перебувають у глухому куті через розбіжності щодо розподілу гонорару за бій.

Про це розповів промоутер українського боксера Олександр Красюк.

"Ми не просимо якусь суму, нам потрібен розподіл гонорару. Напевно, він не працює, якщо хтось говорить про конкретні суми. Це не наша партія.

Ми хочемо, щоб цей бій відбувся і готові ділитися прибутком. Вся справа у славі, спадщині, таких боїв раніше не було, тому ми хочемо, щоби це сталося.

Ми відкриті та готові йти назустріч. Можливо, хтось хоче уникнути небезпеки та залишитися у зручному положенні. Я не знаю, мені справді все одно. Якщо Тайсон не вийде на бій, у нас все ще є пояси, ми підемо далі", – цитує Красюка talkSPORT.

Промоутер також розкрив деталі переговорів:

"Спочатку ми погодилися розділити гонорар порівну, але потім Тайсон попросив трохи більше грошей. Ми дали зрозуміти, що готові піти на розподіл 60/40, коли переможець отримає 60. Це була наша остання пропозиція. Ф'юрі відмовився.

Зазвичай, коли боєць не хоче битися, він просить про щось неможливе, щоб бій не відбувся. З іншого боку, я дуже оптимістичний. Можливо, Тайсон ще не готовий морально чи фізично, це не наша справа. Якщо він не хоче, ми не можемо його змусити. Колись бій має відбутися".

Нагадаємо, переможець бою Усик - Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні.

Раніше повідомлялося про те, що бій Усик - Ф'юрі покажуть в Україні безкоштовно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі