Відомий інсайдер пояснив затримку оголошення бою Усик – Ф'юрі

Поділитися
Відомий інсайдер пояснив затримку оголошення бою Усик – Ф'юрі Контракт на бій поки не підписано © скриншот видео
Не все залежить від українця.

Відомий журналіст Ден Рафаель пояснив затримку оголошення бою між українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

"Вони сподіваються, що зможуть офіційно оголосити про бій і провести його 29 квітня. Наскільки я знаю, сторона Усика з усім погодилася і поставила свій підпис. З боку Олександра немає жодних проблем. Але це не означає, що з боку Ф'юрі немає труднощів..

До того ж, вони досі не знають, де відбудеться поєдинок. Головне, щоб зараз сторони визначились із місцем проведення бою. Вони мають крайній термін, коли все має бути вирішено", - цитує Рафаеля Boxingnews24.

Нагадаємо, Усик в останньому своєму поєдинку переміг Джошуа в реванші роздільним рішенням суддів та захистив свої титули. Також українець виборов вакантний пояс чемпіона світу за версією журналу The Ring.

3 грудня на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" у Лондоні чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі провів захист титулу проти Дерека Чісори, достроково перемігши свого суперника.

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні. При цьому сторони поки що не підписали контракт на бій, тому його не затверджено офіційно.

Раніше відомий британський боксер зробив прогноз на бій Усика проти Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі