Майбутній бій Усик - Ф'юрі в Україні покажуть безкоштовно

Поділитися
Майбутній бій Усик - Ф'юрі в Україні покажуть безкоштовно Сторони боксерів продовжують вести переговори про поєдинок © Sky Sports
Поєдинок поки що офіційно не затверджений.

Можливий бій за титул абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкому дивізіоні між Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) вболівальники в Україні зможуть подивитися безкоштовно.

"З огляду на досвід минулої трансляції, у нас немає підстав щось змінювати. Наша країна досі у біді. Досі бореться з агресором, воює. Наше завдання внести свій внесок у моральний дух. Тому цей поєдинок точно не транслюватиметься в будь-яких платних форматів.

Ми вже проговорили з промоутером Ф'юрі про те, що ми зобов'язані використовувати цей поєдинок як платформу для заклику допомоги Україні, для збору коштів на допомогу українцям, які цього потребують", - заявив промоутер Усика Олександр Красюк у коментарі BoxOffice.

Нагадаємо, Усик в останньому своєму поєдинку переміг Джошуа у реванші роздільним рішенням суддів та захистив свої титули. Також українець виборов вакантний пояс чемпіона світу за версією журналу The Ring.

3 грудня на стадіоні "Тоттенхем Хотспур" у Лондоні чемпіон WBC у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі провів захист титулу проти Дерека Чісори, достроково перемігши свого суперника.

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Український боксер уже володів цим титулом у тяжкому дивізіоні. При цьому сторони поки що не підписали контракт на бій, тому його не затверджено офіційно.

Раніше відомий інсайдер пояснив затримку оголошення бою Усик - Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі