"Барселона" програла у другому матчі поспіль, зазнавши першої поразки у Прімері

Поділитися
"Барселона" програла у другому матчі поспіль, зазнавши першої поразки у Прімері Неймар не забив, "Барселона" програла © epochtimes.ru
Каталонський клуб слідом за невдачею в груповому турнірі Ліги Чемпіонів програв і в чемпіонаті Прімери. Тепер позиції клубу в іспанській першості не такі міцні.

"Барселона" зазнала другої поразки поспіль, слідом за програшем у Лізі Чемпіонів "Аяксу" програвши ще і в рамках 15-го туру чемпіонату Прімери. Першої невдачі в національному сезоні каталонці зазнали у зустрічі з "Атлетіком" з Більбао - 1:0.

Єдиний м'яч на рахунку Муньяїна, який за 20 хвилин до кінця замкнув пас Маркеля Сусаєти з правого флангу.

Востаннє "Барселона" програвала ще у минулому сезоні - 9 місяців тому. Безпрогашна серія "блаугранас" склала 26 поєдинків - а перед цим засмучував "Барселону" мадридський "Реал", обігравши суперника в Мадриді 2:1.

Втім, в нинішньому сезоні "Королівський клуб" вже поступився "Барселоні" в черговому "класико" 1:2. Між тим, інша мадридська команда наздогнала "Барселону" в турнірній таблиці: "Атлетіко" набрав стільки ж очок, скільки і "Барса" (40), однак лише за меншої кількості забитих м'ячів розмістився на другому місці. В активі каталонців 42 голи, у "матрацників" - на два менше. "Реал" йде на третьому місці з 37-ма очками.

Відзначимо, що в матчі 15-го туру "Реал" розгромив "Вальядолід" 4:0, а Гарет Бейл відзначився першим хет-тріком за "Королівський клуб".

Нагадаємо, що "Барселона" як і раніше виходить на поле без свого лідера Ліонеля Мессі - аргентинець травмувався і вибув з ладу до кінця 2013 року.

15-й тур

"Атлетік" - "Барселона" - 1:0 (0:0)

Гол: Ікер Муніаін, 70.

"Атлетик" (Більбао): Ірайсос, Ляпорт, Гурпегі, Баленсіага (Унаї Альбісуа, 81), Іраола, Ітурраспе, Мікель Ріко (Сан Хосе, 87), Еррера, Ікер Муніаін (Ібаі Гомес, 86), Сусаета, Токеро.

"Барселона": Пінто, Адріану, Піке, Маскерано, Монтойя, Серхіо Бускетс, Іньєста (Педро, 84), Хаві (Серхі Роберто, 78), Неймар, Санчес, Фабрегас.

Попередження: Мікель Ріко, 19. Неймар, 54. Ітурраспе, 56. Серхіо Бускетс, 57. Токеро, 69. Маскерано, 72. Адріану, 78.

Суддя: Мартінес Мунуера.

1 грудня. Більбао. Стадіон San Mames Barria.

З'ясувати стосунки в очній зустрічі "Барселона" і "Атлетіко" зможуть 12 січня 2014 року в рамках 19-го туру Прімери. Тоді "матрацники" приймуть "блаугранас" на своєму полі у столиці. !zn

Читайте також:

В Іспанії стверджують, що Мессі піде з "Барселони" найближчим літом

Ібрагімович і Неймар претендують на "Приз Пушкаша"

"Шахтар" розгромив "Реал Сосьєдад" і вийшов на друге місце

У "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі