У "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів

Поділитися
У "Баварії" впевнені, що "Барселона" ніколи не продасть Мессі - навіть за 250 мільйонів Возз'єднання співробітництва Мессі і Гвардіоли: місія нездійсненна © lancenet.com.br
В "Барселоні", яку очолює колишній наставник Хосеп Гвардіола, спростовують чутки про перехід півзахисника "Барселони" Ліонеля Мессі до "Баварії".

Президент "Баварії" Карл-Хайнц Румменіге повідомив, що чутки про перехід півзахисника "Барселони" Ліонеля Мессі в стан мюнхенської команди абсолютно абсурдні.

За словами колишньої зірки німецького футболу, він впевнений, що "Барселона" ніколи не стала б продавати Мессі, тому його клуб не має наміру купувати аргентинця.

Раніше повідомлялося, що чемпіони Німеччини готові заплатити за 26-річного аргентинського форварда 250 мільйонів євро - суму, зазначену у контракті Мессі як відступні.

"Ми говоримо про цифри, які абсолютно абсурдні. Ця сума набагато вища за навіть ту, що ми заплатили за Хаві Мартінеса. Тому говорити про це не варто", - зазначив Румменіге, говорячи про 40-мільйонний, майже рекордний для "Баварії", трансфер талановитого футболіста.

"Плюс до цього, я знаю Сандро Росселя. "Барселона" ніколи не погодиться продати Мессі. У каталонців він хтось на кшталт святого, який не продається. Так і в інтересах самого Мессі залишитися в "Барселоні". Він ідеально підходить цій команді", - вважає баварський бос.

"Баварія" здобула в літнє міжсезоння колишнього наставника "Барси" Хосепа Гвардіолу і перспективного гравця каталонців Тьяго Алькантару.

Нагадаємо, раніше в іспанській пресі з'явилася інформація про те, що Мессі не задоволений своїми фінансовими позиціями в "Барселоні" - нібито клубі відмовилися підвищувати зарплатню зірці до бажаного ним рівня. Тому, повідомляло джерело, Мессі має намір покинути "Барсу" після закінченню сезону-2013/14.

Зазначимо, що кілька тижнів тому Мессі отримав травму і вибув з ладу до кінця 2013 року. !zn

Читайте також:

Ліонель Мессі втретє отримав "Золоту бутсу"

"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше, ніж Мессі і Роналду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі