Збірна Греції не пустила Росію в плей-офф Євро-2012 - 1:0 (відео)

Поділитися
© uefa.com
У ході гри росіяни мали значну перевагу, багато атакували, проте греки в кінці першого тайму провели стрімку атаку, скориставшись розслабленістю суперників, і забили важливий гол. Перемога вивела Грецію в чвертьфінал, Росія завершує виступ на Євро-2012.

На чемпіонаті Європи з футболу Євро-2012 в матчі третього туру в групі А збірна Греції мінімально обіграла Росію - 1:0.
У дебюті гри суперники провели кілька небезпечних атак. Уже на другій хвилині гри греки залишили без нагляду Широкова, який був дуже близький до того, щоб забити гол. Але воротар Сіфакіс своєчасно вийшов на перехоплення.
Греки відповіли небезпечним ударом Кацураніса після розіграшу кутового - Малафєєв ледь зреагував.
Ближче до середини першого тайму ініціатива перейшла до підопічних Діка Адвоката. Росіяни краще контролювали м'яч, завдали багато далеких ударів, створили низку гольових моментів, але взяти чогось істотного з цього не змогли. Кержаков, Жирков, Дзагоєв пристрелювалися здалеку, але десь підвела реалізація, десь здорово при обороні зіграли греки.
А в кінці тайму все перевернулося з ніг на голову. Греки провели стрімку атаку, скориставшись розслабленістю суперників, і забили важливий гол. Карагуніс, скориставшись помилкою Жиркова, пройшов по правому флангу і з гострого кута пробив Малафєєва.
Другий тайм пройшов в постійних атаках росіян, але греки стіною стояли в своєму штрафному. Лише раз вони дали хороший шанс Дзагоєва - той на 84-й хвилині після подачі з флангу випередив захисника і пробив головою, проте м'яч пройшов в міліметрах від штанги.
1:0 - перемога Греції виводить еллінів до чвертьфіналу. Росія їде додому.
Перемога Греції вивела її на друге місце в групі А, що дає право на вихід у плей-офф. Греки набрали однакову з Росією кількість очок і мають гіршу різницю забитих і пропущених м'ячів, ніж підопічні Діка Адвоката. Однак перевага за підсумками особистої зустрічі дарує грецької команді заповітний квиток у плей-офф.
В іншому матчі групи А господарі турніру поляки поступилися - 0:1 Чехії і пропустили їх до чвертьфіналу.

Греція - Росія 1:0

Голи: Карагуніс 45 +2
Греція: Сіфакіс, Маніатіс, Цавеллас, Пападопулос, Самарас, Карагуніс (Макос 67), Салпінгідіс (Нініс 83), Торосідіс, Гекас (Олебас 64), Папастатопулос, Кацураніс
Росія: Малафєєв, Анюков (Ізмайлов 81), Ігнашевич, Жирков, Широков, Денисов, Аршавін, Кержаков (Павлюченко 46), Березуцький, Дзагоєв, Глушаков (Погребняк 72)
Попередження: Карагуніс 61, Олебас 90 +4 - Анюков 62, Жирков 69, Дзагоєв 70, Погребняк 90 +3. !zn
Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі