Для розшуку головреда Кліментьєва Янукович доручив звернутися по допомогу до правоохоронців сусідніх держав

Поділитися
Президент України Віктор Янукович викликав генерального прокурора України Олександра Медведька та міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова для доповіді про хід розшуку журналіста головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва.
Президент України Віктор Янукович викликав генерального прокурора України Олександра Медведька та міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова для доповіді про хід розшуку журналіста головного редактора харківської газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва.«Правоохоронні органи Харківської області і всієї України повинні зробити все можливе і неможливе для того, щоб знайти журналіста. Потрібно також звернутися по допомогу до правоохоронців сусідніх з Україною держав», - цитує в п'ятницю, 20 серпня, прес-служба голови держави слова Януковича. Напередодні міжнародна громадська організація «Репортери без кордонів» закликала провести ретельне і прозоре розслідування зникнення Василя Кліментьєва. «Репортери без кордонів» сподіваються, що влада надасть цій події ту увагу, якої вона заслуговує, і що Кліментьєва незабаром буде знайдено живим. Раніше у МВС повідомили, що із заявою про зникнення журналіста звернулися до міліції його родичі 12 серпня о 22:30. Працівники міліції встановили, що 11 серпня Кліментьєв виїхав з дому із невідомим чоловіком на автомобілі BMW сріблястого кольору у невідомому напрямку. 15 серпня слідчий відділ Дзержинського райвідділу Харківського міського управління міліції порушив кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У даний час відпрацьовуються різні версії зникнення, у тому числі пов'язані з виконанням професійних обов'язків. 17 серпня на Печенізькому водосховищі (річка Сіверський Донець) у човні, що плавав по озеру, відпочиваючі знайшли мобільний телефон, що належав Кліментьєву. З 18-го числа міліціонери, кінологи і водолази обстежують прилеглу територію. За надання достовірної інформації, яка допоможе встановленню місця знаходження головного редактора «Нового стилю», гарантується анонімність і грошова винагорода у сумі 20 тисяч гривень.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі