UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Президент "Динамо" відвідав матч чемпіонату Іспанії між майбутнім суперником киян у Лізі Європи і мадридським "Реалом". Своїми враженнями він поділився з наставником своєї команди.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вражений грою "Валенсії" - суперника киян 1/16 фіналу Ліги Європи - в недільному матчі чемпіонату Іспанії з "Реалом" (2:3), яка перетворилася для обох команд у напружений поєдинок.

Суркіс поділився своїми враженнями з наставником "Динамо" Олегом Блохіним, і той, за словами президента, був прикро вражений почутим.

Однак, президент "Динамо" не знімає зі своєї команди завдання пройти "кажанів" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Я дивився останній матч "Валенсії", і повинен сказати, команда справила на мене сильне враження, я навіть не очікував, що вона настільки потужно зіграє з "Реалом", - наводить офіційний сайт "Динамо" слова Суркіса.

"Розмовляв на цю тему з Олегом Блохіним, і бачив, що той вогник, який був у нього при жеребкуванні, трохи згас. Думаю, треба не просто працювати, а працювати протягом місяця і шести днів. Цього достатньо, щоб добре підготуватися. Психологічно ми будемо розвантажені, а "Валенсія", напевно, знаходиться не на тому місці, на якому хотіла б", - зазначив Суркіс.

Нагадаємо, що в 1/16 фіналу Ліги Європи "Динамо" зустрінеться з іспанською "Валенсією" - як і в розіграші Кубка УЄФА-2008/09, коли кияни успішно подолали перший раунд плей-офф, двічі зігравши внічию 1:1 і 2:2, і отримавши перевагу в підсумковому результаті завдяки двом голам Артема Кравця.

Суркіс вважає, що "Валенсія" і зараз, коли перебуває в далеко не найкращому стані, стане хорошою перевіркою евроамбиций киян.

"Якщо ми хочемо чогось досягти. Вважаю, "Валенсію" ми повинні проходити. Така поставлено завдання, потім буде нова. Я дуже хочу щось виграти, пройтися з кубком Ліги Європи або Ліги чемпіонів. Просто потримати його в руках я можу і так - поїхати в УЄФА або в гості до будь-якого клубу, який його виграв, мене приймуть з розпростертими обіймами. Але зовсім інша справа, коли цього домоглася команда. Не треба гучних гасел, а необхідно поступово до цього йти", - резюмував Ігор Михайлович.

Відзначимо, що раніше повідомлялося про зміни в тренерському штабі "Валенсії": замість сербського фахівця Мирослава Джукича головним тренером команди буде призначений аргентинець Хуан-Антоніо Ніцци.

Нагадаємо, що зустріч "Динамо" і "Валенсії" в Лізі Європи відбудеться 20 і 27 лютого: перша зустріч команда відбудеться в Києві, потім суперники зіграють в Іспанії. !zn

Читайте також:

Іспанської "Валенсії" допоможе сінгапурський мільярдер

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Блохін відмовився від зимових трансферів