UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Севастополь" повернув тренера, з яким три роки тому вилетів у першу лігу

Ще один болгарський фахівець буде працювати з командою з української топ-ліги: Ангел Червенков очолив "Севастополь", що йде у кінці турнірної таблиці українського чемпіонату.

Болгарський спеціаліст Ангел Червенков зайняв вакантну посаду головного тренера футбольного клубу "Севастополь", який понад місяць залишався без наставника після звільнення Геннадія Орбу.

49-річний тренер добре знайомий севастопольським уболівальникам і частині гравців "Севастополя" - він очолював команду в сезоні 2010/2011, коли кримчани проводили у Прем'єр-лізі свій дебютний сезон. Тоді болгарину і його підопічним не вдалося закріпитися у топ-дивізіоні, тому керівництво севастопольського клубу прийняло рішення не продовжувати співпрацю з ним.

Втім, судячи з усього, старі образи забуто і сторони знову готові працювати разом на благо "Севастополя".

"Я дуже радий повернутися до Севастополя. Багатьох із вас я добре знаю за своєю попередньою роботою в цьому клубі. Я дивився ігри команди, знаю, в якій фізичній формі знаходиться кожен із футболістів".

"Упевнений, що ми будемо працювати професійно, з хорошою дисципліною, і зможемо підняти рівень клубу на ще більшу висоту".

Нагадаємо, що після першої частини чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14 "Севастополь" набрав 19 очок у 18 матчах, розташувавшись на 12-й сходинці турнірної таблиці. Саме через такий, досить незадовільний результат і був звільнений зі свого поста Геннадій Орбу, який у свою чергу прийшов у команду на місце білоруса Олега Кононова.

Нагадаємо, що раніше роботу у клубі Прем'єр-ліги - сімферопольській "Таврії" - отримав інший болгарський фахівець Микола Костов.

Зазначимо, що перший матч весняної частини чемпіонату "Севастополь" проведе саме проти "Таврії". !zn

Читайте також:

У "Севастополі" оголосили "перезавантаження", розлучившись із трьома футболістами

Суркіс вважає "Шахтар" головним "акціонером" "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

Блохіна названо найккращим українським клубним тренером у світі

Колишній нападник "Барселони" стане наставником суперника "Динамо" в Лізі Європи