UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ібрагімович пообіцяв виступити на ЧС-2014 яскравіше за Кріштіану Роналду

Лідер збірної Швеції впевнений, що його збірна більше, ніж Португалія, заслуговує на те, щоб виступати на чемпіонаті світу у Бразилії. Реальне розставлення сил визначиться після двох матчів команд у плей-офф відбору.

Нападник французького клубу ПСЖ і лідер збірної Швеції Златан Ібрагімович поділився думкою з приводу того, хто, на його погляд, повинен поїхати на чемпіонат світу: його команда чи португальці.

Нагадаємо, що Швеція і Португалія оскаржать одну з чотирьох європейських путівок на бразильський ЧС - поєдинок стане одним із найцікавіших цього і наступного тижня.

Ібрагімович вважає, що для уболівальників його участь у мундіалі буде важливішою, ніж виступ не менш харизматичного португальця Кріштіану Роналду.

"Я думаю, що чемпіонат світу більше потребує мене, ніж Роналду, - цитує Ібрагімовича The Daily Mail. - Поважаю Кріштіану як гравця, немає ніяких сумнівів в тому, що він один з найкращих, але я можу дати глядачам більше емоцій. А голи, які я можу забити, не вийде виконати нікому. Думаю, що шанувальники футболу хочуть бачити у Бразилії саме мене".

Перший стиковий матч між цими збірними за право поїхати до Бразилії відбудеться 15 листопада у Лісабоні. Повторна зустріч пройде 19 листопада у Стокгольмі.

Нагадаємо, що Ібрагімович виступає за збірну Швеції з 2001 року, забивши 46 м'ячів у 94-х матчах.

Окрім поєдинку Португалія-Швеція 15 листопада відбудуться зустрічі Україна-Франція, Ісландія, Хорватія і Греція-Румунія. !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду видав найкращий старт сезону у своїй кар'єрі

ПСЖ підвищив "непристойну" зарплату Ібрагімовича, продовживши з ним контракт

Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом"

Букмекери назвали фаворитів на отримання "Золотого м'яча"