UA / RU
Підтримати ZN.ua

Гравець "Металурга" В'ячеслав Чечер очолив список українських бомбардирів-захисників

Захисник донецької команди, відзначившись у матчі з "Дніпром", став найкращим у своєму амплуа у компоненті забиті м'ячі.

Капітан донецького "Металурга" В'ячеслав Чечер у матчі 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги з "Дніпром", який завершився внічию 1:1, не тільки врятував свою команду від поразки, але і забив свій 30-й гол у матчах українських першостей.

32-річний футболіст першим серед захисників пройшов цей почесний кордон, якому можуть позаздрити навіть півзахисники і нападники.

Нагадаємо, в матчі 15-го туру 3 листопада хавбек "Дніпра" Євген Коноплянка відкрив рахунок на 13-й хвилині, а на 58-й хвилині В'ячеслав Чечер розібрався у вигідній ситуації в штрафному дніпрян і пробив головою по воротах. Але м'яч влучив у поперечину, а потім зачепив спину голкіпера Дениса Бойка і влетів у ціль.

Зазначимо, що за свою кар'єру вихованець миколаївського футболу, окрім донецької команди виступав у "Кривбасі" та "Карпатах". Найбільшу кількість м'ячів Чечер забив за "Металург" - 26. Також у його послужному списку є п'ять поєдинків у складі збірної України.

Примітно, що Чечер знаходиться на 17-му місці за кількістю матчів, проведених у чемпіонатах України - на його рахунку 327 поєдинків.

Нагадаємо, що після фінішу першого кола чемпіонату Прем'єр-ліги-2013/14 "Металург" з Донецька знаходиться на 9-му місці з 19-ма очками. !zn

Читайте також:

Сенсація в Донецьку: "Металург" зіграв внічию з "Шахтарем"

У донецькому "Металурзі" з'явиться перший ірландець в українському чемпіонаті

Луческу впевнений, що банкрутство клубів Прем'єр-ліги сприяє ідеї об'єднаного чемпіонату