UA / RU
Підтримати ZN.ua

Блохін запропонував журналістам повідомити про його відставку

Головний тренер "Динамо" знову відзначився у спілкуванні з журналістами, назвавши їхні питання провокаціями проти Блохіна.

Після чергової, вже шостої поразки у нинішньому сезоні, головний тренер "Динамо" Олег Блохін у спілкуванні з журналістами був, як завжди, різким у висловлюваннях.

Коментуючи невдачу у Лізі Європи у виїзному поєдинку з "Генком" (1:3), він не зумів пояснити причини програшу. Натомість Олег Володимирович спробував знову відігратися на представниках ЗМІ, запропонувавши своїм співрозмовникам написати про його відставку.

"Провокуєте Блохіна? Давайте провокувати. Хочете зняти? Напишіть!", - випалив він у відповідь на питання, чи бачить прогрес своєї команди.

"Ви ж рахуєте лише погані моменти. Якщо вам не подобається Блохін, то напишіть. Я вже звик до цього, мене цим не здивувати. Об'єктивності тут ніякої не може бути. Людина ставить питання, направлене, як удар по Блохіну", - продовжив захоплюватися фахівець.

Нагадаємо, у матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи "Динамо" на виїзді поступилося "Генку" 1:3. При цьому кияни відкрили рахунок на 9-й хвилині, але протягом наступних тридцяти хвилин пропустили тричі.

Блохін також не став відповідати на питання, чи хочуть гравці працювати з ним, цілком логічно переадресувавши журналіста до самих футболістів.

ТАКОЖ: Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

За словами наставника, його підопічні, забивши хороший гол на початку зустрічі, допустили ряд дурних і недозволенних помилок в обороні, що призвело до поразки.

"Я навіть уявити не міг, що ми можемо 1:3 програти. Почалося з того, що без моментів створили собі пенальті. Потім два стандарти програємо. Не знаю. В обороні після пенальті коїлося щось незрозуміле. Створювали моменти після першого голу, контролювали гру, і не можу сказати, що "Генк" грав краще. Такого рахунку, чесно кажучи, не очікував. Багатьох футболістів просто не впізнавав сьогодні на полі", - резюмував Блохін.

Нагадаємо, що динамівці, незважаючи на поразку, майже гарантували собі вихід до плей-офф турніру з другого місця квартету G - перше місце вже забезпечив собі бельгійський клуб. Для продовження боротьби у Лізі Європи киянам слід взяти хоча б одне очко у заключному домашньому поєдинку проти "Рапіда".

Матч відбудеться 12 грудня у Києві на НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Скаути "Ювентуса" потрапили на один із найгірших матчів за участю Ярмоленка

"Божевільний" аргентинець Марсело Б'єлса очолить "Динамо", - ЗМІ

Луческу готовий переграти "Манчестер Юнайтед" і вийти до плей-офф Ліги Чемпіонів