В ОПОРІ назвали явку на виборах мера Кривого Рогу станом на 16:00

Поділитися
В ОПОРІ назвали явку на виборах мера Кривого Рогу станом на 16:00 © Василь Артюшенко, ZN.UA
За крісло міського голови борються Дмитро Шевчик від "СН" і Костянтин Павлов від "ОПЗЖ".

Явка виборців під час повторного голосування на виборах міського голови в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області, станом на 16:00 склала 28% (похибка - 1,25%), повідомляється на сайті Громадянської мережі "Опора".

Відзначається, що явка виборців в ході місцевих виборів 25 жовтня по всій Україні на 16.00 становила 27%. Явка виборців на повторних виборах в Чернівцях 29 листопада на цей же час склала 17,54%, інтегрована явка в 11 містах 22 листопада склала 22,5%, а 15 листопада в 7 містах - 18,6%.

Опора

Нагадаємо, що станом на 12.00 явка склала 14,65%. Для порівняння - явка виборців в ході місцевих виборів 25 жовтня по всій Україні становила 13,5%, а 29 листопада в Чернівцях в ході другого туру виборів міського голови на цю годину склала 6,4% (похибка 0,75%).
Нагадаємо, в Кривому Розі цієї неділі проходить другий тур виборів мера. За посаду міського голови борються кандидат від «Слуги народу» Дмитро Шевчик (набрав в першому турі 25,94% голосів) і представник ОТЗЖ Костянтин Павлов (9,15%).

У першому турі місцевих виборів в Кривому Розі переміг діючий мер міста Юрій Вілкул, набравши 46,27% голосів. На другу позицію вийшов кандидат від "Слуги народу" Дмитро Шевчик.
Чинний мер Юрій Вілкул відмовився від участі в другому турі через погіршення стану здоров'я. Він був госпіталізований 13 листопада. Згідно з висновком медиків, у нього проблеми з серцево-судинною системою, політик потребує тривалого лікування, а також реабілітації.

Детальніше про те, хто, як і для чого бере владу в обласних центрах України 25 жовтня, читайте в передвиборному проекті ZN.UA "Країна по поличках" (українською і російською мовами).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі