Дві категорії: як правильно зробити запаси продуктів на зиму

Поділитися
Дві категорії: як правильно зробити запаси продуктів на зиму © Андрій Товстиженко, DT.UA
Цей принцип допоможе купити тільки найнеобхідніше.

Росія продовжує завдавати ракетних ударів по мирних містах і українці готуються до непростої зими 2022-2023 років. Роблячи запаси цей складний період, варто правильно вибрати продукти, щоб уникнути зайвих витрат.

Найкраще запастися продуктами тривалого зберігання двох категорій, пише Today.ua.

Вам знадобляться:

  • продукти, які довго зберігаються та потребують приготування;
  • продукти, які готові до вживання.

До першої категорії належать:

  • макаронні вироби та крупи;
  • супи, каші та пюре швидкого приготування;
  • чай та кава;
  • улюблені спеції для приготування страв, сіль, цукор;
  • буряк, морква, картопля, цибуля (якщо є можливість їх зберігати).

До другої категорії належать:

  • овочеві консерви (можна власного приготування чи покупні);
  • м'ясні консерви;
  • рибні консерви;
  • соняшникова олія;
  • фрукти тривалого зберігання (наприклад, яблука);
  • сухофрукти та горіхи;
  • мед;
  • сухе молоко;
  • хлібці та сухарі.

Пам'ятайте, варто робити запаси тільки тих продуктів, які входять до звичного раціону вашої родини та орієнтуватися на свої смаки та смаки близьких. Інакше кошти на купівлю продуктів будуть витрачені даремно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі