Дипломати США відвідали адміністративну межу між Кримом та материковою Україною

Поділитися
Дипломати США відвідали адміністративну межу між Кримом та материковою Україною
Вони ознайомилися з роботою КПВВ «Каланчак» і «Чаплинка».

Дипломатичний представник США Девід Геренбек і політичний радник Патрік Кнапп відвідали адміністративну межу Криму з материковою Україною в рамках робочого візиту, у середу, 7 липня, зазначає Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби України. Про це повідомляє «Крим. Реалії».

Дипломатів США супроводжував представник президента України в АРК Антон Кориневич. Представники США ознайомился з роботою КПВВ «Каланчак» і «Чаплинка».

Українські прикордонники зазначили: «Також обговорили соціально-економічні та оборонні питання, приділивши увагу ситуації з безпекою на адмінкордоні та в цілому в регіоні. Геренбек і Кнапп ознайомилися з роботою сервісних зон і якістю надання адміністративних послуг для людей, які перетинають адмінкордон Крим».

Раніше, 9 червня адміністративну межу Криму з материковою Україною відвідали дипломатичні представники посольства Великої Британії та посол Швейцарії в Україні та Молдові Клод Вільд. Під час цієї поїздки вони разом з українською стороною обговорили питання оборони й безпеки в регіоні.

Нагадаємо,  7 липня Генеральна секретарка Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич заявила, що вони прагнуть отримати доступ їхніх органів до півострова та занепокоєні станом захисту прав людини у Криму.

26 травня Кабінет міністрів України прийняв постанову, що дозволяє громадянам України перетинати КПВВ в сторону підконтрольних України територій на своєму транспорті без техпаспорта. Ця постанова набрала чинності з кінця червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі