Казанський розповів про суддю, який виніс вирок Стерненку: "Встановив біля садиби бюсти Леніна і Сталіна"

Поділитися
Він пов'язує це рішення з ОПЗЖ та Портновим. 

Суддя Віктор Попречив, який оголосив сьогодні вирок активісту Сергію Стерненку, до 2014 року у Донецьку був відомим сталіністом. Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив журналіст та член української делегації в ТКГ Денис Казанський. 

"Виявляється, Сергія Стерненка судив суддя Віктор Попревич з Донецька, який ще до війни був добре відомий на все місто тим, що встановив біля воріт власної садиби бюсти Леніна і Сталіна. Треба ж, я думав він давно на пенсії або в Росії", - зазначив Казанський.

Рішення щодо Стерненка Казанський назвав замовленням ОПЗЖ та Андрія Портнова. 

"Мабуть, ніхто інший виконувати замовлення ОПЗЖ і Портнова не погодився. Тому-то і перенесли засідання на 23 лютого. Спеціально захотіли поглумитися", - додав він.

Оказывается, Сергій Стерненко судил судья Виктор Попревич из Донецка, который ещё до войны был хорошо известен на весь...

Опубликовано Денисом Казанским Вторник, 23 февраля 2021 г.

Нагадаємо, 23 лютого Приморський суд Одеси визнав активіста Сергія Стерненка винним у викраденні людинита засудив його до 7 років та 3 місяців позбавлення волі. Сторона захисту одразу ж заявила, що подаватиме апеляцію

Вже через декілька годин після винесення рішення в "Голосі" заявили про початок збору підписів за відставку з посади генпрокурора Ірини Венедіктової. 

У 2015 році Стерненка звинуватили у викраденні депутата партії "Довіряй ділам" Геннадія Труханова Сергія Щербіча. Активіст нібито організував викрадення народного обранця, аби заволодіти його коштами - 300 гривнями. Основою для цієї справи є лише свідчення самого Щербіча.

Детальніше про справу Щербіча, у викраденні й катуванні якого Стерненка звинувачували 2015-го, читайте в матеріалі Інни Ведернікової "Справа Стерненка. Хроніки реваншу".

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі