Степанов прокоментував негативну статистику по госпіталізованих:"Це лякає"

Поділитися
Степанов прокоментував негативну статистику по госпіталізованих: © Victor J. Blue for The New York Times
В Україні все ж спостерігається стабілізація з рівнем захворюваності.

Глава МОЗ Максим Степанов заявив, що негативна статистика по числу госпіталізованих з коронавірусом, яку ми спостерігаємо в Україні останніми днями, лякає. Про це він заявив під час останнього брифінгу. 

"Багато хто дивиться на статистику госпіталізованих. Ця статистика лякає. Досить високі цифри по госпіталізації. Але при цьому, кількість виписаних у нас становить 3473 людини", - зазначив він.

Проте, продовжив міністр, в Україні спостерігається стабілізація з рівнем захворюваності.

"Ситуація залишається досить напруженою, але нам повністю вдалося зупинити зростання числа хворих коронавірусною хворобою", - резюмував міністр.

Нагадаємо, 9 грудня уряд ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень у січні. Загальнонаціональний карантин, який мав діяти до кінця року, Кабмін продовжив до 28 лютого. До кінця зими продовжений і режим надзвичайної ситуації.

14 грудня Кабмін затвердив список карантинних обмежень, які будуть діяти в Україні з 19 грудня. Велика частина обмежень залишиться без змін, але серед них є і кілька нових.

З 8 по 24 січня заборонять відвідувати кафе та ресторани, закриють розважальні заклади, спортзали, фітнес-центри тощо. Салони краси та перукарні працюватимуть за умови попереднього запису і без очікування в залі. Попри те, що в цей період діятиме низка заборон, подібних до тих, які були під час весняного локдауну, транспорт працюватиме.

Докладніше про те, якою є реальна ситуація із захворюваністю на коронавірус в Україні, читайте в статті Євгена Істербіна «Зрада/Перемога» для читачів ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі