Зустріч Кличка і Повєткіна порівняли з матчем "Барселона" - "Карпати"

Поділитися
Зустріч Кличка і Повєткіна порівняли з матчем "Барселона" - "Карпати" Кличко і Повєткін - різні за класом бійці © Boxingscene
Екс-чемпіон світу українець Андрій Котельник вважає, що різниця в класі та майстерності Кличка і Повєткіна дійсно суттєва.

Андрій Котельник, який володів титулом чемпіона світу за версією WBA у першій напівсередній вазі у кінці "нульових", вважає, що Олександр Повєткін і Володимир Кличко - різні за рівнем майстерності боксери. Тому, на його погляд, на українця чекає впевнена перемога 5 жовтня у Москві.

"У спорті кожен має шанси, теоретично. Тим більше у боксі, де можна пропустити один удар і програти. Але Кличко значно сильніший", - вважає Котельник.

"У нього більший досвід, особливо боїв із сильними суперниками. Та й щодо класу боксерів. Що тут порівнювати? Це те саме, якби зараз грала "Барселона" з "Карпатами"", - жартома припустив колишній чемпіон світу, який народився у Львові.

Котельник передбачає, що для того, щоб нав'язати Кличку боротьбу і при цьому не постраждати, Повєткіну варто під час ведення бою переходити на середню і ближню дистанції. Однак і при успішному виконанні такого завдання, перемога росіянину не гарантована.

Так само як і навряд чи допоможе Повєткіну проведення матчу у Москві: Котельник впевнений, що симпатії глядачів на трибунах розділятися порівну.

"Кличка підтримають багато вболівальників з України. Так і в Росії чимало українців та прихильників нашого чемпіона. У Москві половина залу буде за Повєткіна, половина за Кличка. А взагалі Кличко зараз на такому рівні, що йому без різниці, де боксувати: у Москві, Америці чи Німеччині. У Німеччині, звичайно, братів люблять. Але в Росії, думаю, не менше", - припустив Котельник.

"Думаю, що Кличко переможе достроково - буде нокаут або технічний нокаут. Далі сьомого раунду бій не триватиме", - дав свій прогноз на поєдинок Котельник.

Нагадаємо, матч за титул чемпіона світу за версією WBA у суперважкій вазі відбудеться 5 жовтня в Москві. Початок бою - о 22:00. !zn

Читайте також:

Повєткін зможе перемогти Кличка тільки нокаутом

Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільники

Кличко і Повєткін обмінялися компліментами на довгоочікуваній прес-конференції

На юнацькому чемпіонаті світу з боксу в Києві українці завоювали п'ять медалей

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі