Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільники

Поділитися
Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільники Джонатан Бенкс вірить у свого підопічного © detskiymir.vn.ua
Напередодні зустрічі з Олександром Повєткіним команда Володимира Кличка проявляє підвищену секретність - боксер не хоче, щоб про його нові ходи дізналися у протилежному таборі.

Підготовка Володимира Кличка до поєдинку з Олександром Повєткіним, яка цими днями проходить в австрійському Гоїнгу, оповита завісою секретності навіть у рамках відкритих зазвичай для преси заходів.

Як повідомляє "Спорт-Експрес в Україні", перед початком тренувального заняття менеджер Бернд Бенте повідомив представникам ЗМІ про найсуворішу заборону на зйомку спарингу Володимира з його тренером Джонатаном Бенксом - журналістів попросили вимкнути не тільки телекамери, що в принципі зрозуміло, а й мобільні телефони. Контроль за виконанням на прохання Кличка у тенісному залі готелю Stanglwirt здійснював один з особистих охоронців української зірки.

Як пояснив незадоволеним фотографам Бенте, про заборону повідомлено табору Повєткіна і вона не підлягає обговоренню.

Втім, не тільки спаринги, але і сам табір Кличка цього разу охороняється особливо ретельно: начальник берлінської охоронної служби, який гарантує безпеку братів Кличків під час проведення боксерських вечорів, виставив ту саму команду і для охорони табору - ця фірма спеціалізується на захисті від економічного шпигунства.

Нагадаємо, поєдинок за звання чемпіона світу за версією WBA у суперважкій вазі між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним відбудеться 5 жовтня у Москві.

Видання повідомляє, що Кличко і Бенкс провели чотири раунди спарингів.

"У тренувальному таборі ми робимо все для перемоги у Москві. Щоб підготуватися до бою з Повєткіним, ми запросили сім спаринг-партнерів, серед яких колишній чемпіон світу у першій важкій вазі американець Стів Каннінгем", - зазначив тренер Кличко, додавши, що він не сумнівається у перемозі свого підопічного.

"Є багато речей, які я відпрацював тут у таборі, і тепер горю бажанням показати їх у Москві", - додав Кличко інтриги щодо своїх "таємних тренувань".

Нагадаємо, що окрім кількох спаринг-партнерів Кличку також допомагає і бронзовий призер Олімпіади в Пекіні Вячеслав Глазков. !zn

Читайте також:

Володимира Кличка визнано найкращим боксером року за версією WBC

Кличко і Повєткін обмінялися компліментами на довгоочікуваній прес-конференції

Напередодні старту важких тренувань Володимир Кличко посварився з "хуліганом" Чісорою на відпочинку

Віталію Кличку дозволили перенести захист чемпіонського титулу за версією WBC

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі