"Зробили все, що могли": головний тренер збірної України Петраков дав оцінку поразці від Уельсу

Поділитися
Петраков подякував футболістам © УАФ
Наставник наголосив, що задоволений своїми підопічними.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував поразку від Уельсу (0:1) у фіналі плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022.

"Мої хлопці зробили все, що могли. Не знаю, що сказати. Потрібно вибачитись за те, що ми не забили, але ми робили все, що могли. Це спорт. Чого не вистачило? Забитого м'яча, більше нічого.

Автогол Ярмоленка? Можу лише подякувати йому за все, що він зробив для збірної. Я не маю претензій до моїх гравців. Звертаюся до преси: не треба лити негатив на Ярмоленка та інших хлопців, виливайте на головного тренера. Виграє - команда, програє - головний тренер”, – цитує Петракова прес-служба УАФ.

Також фахівець торкнувся теми військового вторгнення Росії в Україну:

"Ви всі знаєте, що в нас йде війна, гинуть люди. Діти, жінки... Росіяни завдають дуже багато шкоди нашій інфраструктурі. Наші хлопці з ЗСУ борються, як можуть. Можу побажати, щоб усі підтримували нашу країну. Хочу ще раз наголосити: не дай боже, щоб до вас прийшло це горе.

Поки воно особисто тебе не торкнеться - ніхто не зрозуміє, що таке війна. Ми зараз перебуваємо тут, а там гинуть люди. Я не знаю, які слова підібрати для хлопців на передовій. Хлопці, ми зробили сьогодні все, що могли. Але це спорт, який дивляться мільйони людей. Комусь пощастило, комусь ні”.

Збірна України зазнала першої поразки під керівництвом Олександра Петракова. Українці могли пробитися на ЧС удруге у своїй історії. Єдиним залишається мундіаль 2006 року.

Уельс - Україна 1:0: ключові моменти фіналу кваліфікації ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі