Збірна України програла Уельсу та не виступить на чемпіонаті світу-2022

Поділитися
Збірна України програла Уельсу та не виступить на чемпіонаті світу-2022 Україна не зіграє на ЧС-2022 у Катарі (фото - faw.cymru)
Українська збірна пропустила гол, та не змогла засмутити суперника.

У Кардіффі на стадіоні "Кардіфф Сіті" у рамках фінального матчу плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022 збірна України зустрічалася з командою Уельсу.

Українці зазнали поразки з рахунком 0:1 і не змогли пробитися на мундіаль у Катарі.

На старті першого тайму Зінченко забив гол зі штрафного, але виконав удар без свистка, тож арбітр взяття воріт не зарахував. Підопічні Олександра Петракова створили цілу низку гострих моментів, але голкіпер валлійців діяв надійно.

Свій гол збірна Уельсу забила на 34-й хвилині. Бейл подав зі штрафного, а Ярмоленко головою зрізав м'яч у власні ворота. Варто також відзначити епізод із падінням Ярмоленка у штрафному майданчику суперника - арбітр після підказки VAR вирішив не ставити пенальті.

На початку другого тайму Україна не використала чергового шансу забити. Циганков замикав простріл із кількох метрів і не переграв воротаря, а потім м'яч від ноги Яремчука вийшов за межі поля. Уельс діяв другим номером, але також мав свої моменти - м'яч влучив у стійку після удару Вільямса, а Бейл не зміг переграти Бущана.

Наприкінці поєдинку підопічні Олександра Петракова створили низку небезпечних моментів біля воріт валлійців, проте воротар Хеннессі впіймав кураж і зберіг для своєї команди переможний результат.

Уельс - Україна - 1:0

Гол: Ярмоленко, 34 (автогол)

Уельс: Хеннессі, Робертс, Б. Девіс, Родон, Н. Вільямс (Норрінгтон-Девіс, 90+3), Ампаду, Ремзі, Аллен, Джеймс (Джонс, 71), Мур, Бейл (Вілсон, 83)

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко (Сидорчук, 70), Ярмоленко, Маліновський (Шапаренко, 70), Зінченко, Циганков (Мудрик, 77), Яремчук (Довбик, 77)

Попередження: Аллен, Джеймс - Миколенко, Мудрик

(фото - faw.cymru)

Збірна України зазнала першої поразки під керівництвом Олександра Петракова. Українці могли пробитися на ЧС удруге у своїй історії. Єдиним залишається мундіаль 2006 року.

Збірна Уельсу пробилася на чемпіонат світу вдруге в історії. Перший був у далекому 1958 році. Валлійці виступлять у групі B з Англією, Іраном та США.

Раніше повідомлялося про те, що лідер збірної Уельсу Бейл підтримав українців перед матчем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі