Лідер збірної Уельсу Бейл підтримав українців перед матчем відбору на ЧС-2022

Поділитися
Лідер збірної Уельсу Бейл підтримав українців перед матчем відбору на ЧС-2022 Бейл - головна зірка збірної Уельсу © twitter.com/FAWales
При цьому футболіст зазначив, що його команда зосереджена на результаті поєдинку.

Нападник збірної Уельсу Гарет Бейл поділився очікуваннями від матчу з Україною у фіналі плей-офф відбору на ЧС-2022, а також висловився про війну.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Уельс - Україна.

"Найважливіший матч у кар'єрі? Це важлива гра. Важко вибрати. Ми грали у півфіналі Євро. Це відповідальний матч, ніхто цього не заперечує. Ми лише одного разу грали на чемпіонаті світу, і це та вершина, яку ми хочемо підкорити. Це дуже важливий матч, який ми дуже хочемо виграти, щоб досягти своєї мети.

Як ми готуємось? Усі займаються звичайними справами, як і я. Кожен справляється із цим по-своєму. Ми розуміємо важливість цього матчу і маємо показати хорошу гру. Ми нормально підходимо до матчу як команда. Грати вдома - це велика перевага. Нам подобається грати вдома перед власними вболівальниками. Для нас стадіон - як казан. Атмосфера, яку ми створюємо нашими вболівальниками, лякає інші команди.

Нас не має відволікати думка про перемогу. Ми дуже хочемо цього, але нам потрібно зосередитись на тому, що відбувається тут і зараз. Ми маємо сконцентруватися на цій складній грі", - цитує футболіста мадридського "Реала" Tribuna.com.

Бейл не оминув тему військового вторгнення Росії до України:

"Ми розуміємо, які жахливі речі відбуваються в Україні. Наші серця з українськими дітьми, сім'ями та українським народом. Ми відчували себе жахливо у цей час і не могли зробити надто багато. Але попереду футбольний матч, і ми хочемо виграти його".

Матч Уельс - Україна у Кардіффі розпочнеться о 19:00. Переможець поєдинку отримає путівку на чемпіонат світу-2022 у Катарі.

Уельс-Україна: букмекери зробили прогноз на вирішальний матч плей-офф відбору на ЧС-2022.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі