Зірковий український плавець відмовився від участі в чемпіонаті Європи в Росії

Поділитися
Зірковий український плавець відмовився від участі в чемпіонаті Європи в Росії ЧЄ пройде з 2 по 7 листопада © НОК України
Змагання пройдуть в Казані.

Президент Федерації плавання України Андрій Власков повідомив про те, що збірна України на чолі з Михайлом Романчуком не братиме участі на чемпіонаті Європи, який пройде в російській Казані.

"Ми планували брати участь в цих змаганнях, але обмеженою командою, тобто з тих спортсменів, які можуть боротися за медалі. Планувалося, що на чемпіонат Європи поїде призер Олімпійських ігор Михайло Романчук, а також півфіналіст Владислав Бухов. Але кілька тижнів тому Романчук з особистих причин відмовився від участі в чемпіонаті. Так само зробив і Бухов", - наводить слова Власкова suspilne.media.

Нагадаємо, що Михайло Романчук є провідним українським плавцем. Романчук є багаторазовим чемпіоном і призером європейської першості, Універсіади, а також двічі ставав срібним призером чемпіонату світу. На літній Олімпіаді-2022 в Токіо Романчук завоював срібло і бронзу.

Раніше повідомлялося про те, що український плавець Кріпак став п'ятикратним паралімпійських чемпіоном Токіо.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі