ЗМІ: Пуйоль закінчив кар'єру в збірній

Поділитися
Легендарний захисник «Барселони» Карлес Пуйоль прийняв рішення завершити кар'єру в збірній Іспанії, яка днями виграла Чемпіонат світу у ПАР. Про це у середу, 14 липня, повідомила авторитетна іспанська газета Marca.
Легендарний захисник «Барселони» Карлес Пуйоль прийняв рішення завершити кар'єру в збірній Іспанії, яка днями виграла Чемпіонат світу у ПАР. Про це у середу, 14 липня, повідомила авторитетна іспанська газета Marca.За даними видання, Карлес Пуйоль повідомив про своє рішення припинити міжнародну кар'єру після африканського Мундіалю ще у листопаді минулого року. Як відзначає Marca, зустріч гравця із наставником збірної Вісенте Дель Боске і спортивним директором Федерації футболу Іспанії Фернандо Йерро нічого не змінила. Карлес Пуйоль вважає, що вигравши континентальну першість та Чемпіонат світу, він спокійно може дати дорогу більш молодим партнерам. За даними газети, захисник вже попросив тренера не викликати його на найближчий товариський поєдинок проти Мексики, який заплановано на  11 серпня. На міжнародній арені Карлес Пуйоль провів 89 поєдинків, відзначившись у них три рази. Саме його гол вивів збірну Іспанії до фіналу Чемпіонату світу у ПАР. У складі національної збірної він ставав срібним призером Олімпійських ігор у Сіднеї (2000 рік), чемпіоном Європи (2008) і світу (2010).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі