ЗМІ: "Динамо" відправить воротаря в Данію і підпише гравця "Челсі"

Поділитися
ЗМІ: "Динамо" відправить воротаря в Данію і підпише гравця "Челсі" Мозес може опинитися в Україні © chelseafc.com
Чемпіони України продовжують трансферну діяльність в рамках літнього трансферного вікна.

Київське "Динамо" розглядає варіант підписання футболіста "Челсі" Віктора Мозеса, про що повідомляє Sport.ua з посиланням на британську пресу. Нігерієць може бути покликаний замінити голландця Джермейна Ленса, який був проданий киянами у "Сандерленд".

Африканський футболіст не продається "Синіми", але при цьому не входить в найближчі плани головного тренера лондонців Жозе Моуріньо, а тому може відправитися в оренду, чим і хоче скористатися "Динамо".

У минулому сезоні лівий атакуючий півзахисник на правах оренди виступав за "Сток Сіті", який зіграв 23 матчі, в яких забив 4 голи і зробив 6 результативних передач.

При цьому покинути український гранд може воротар Максим Коваль. 22-річний футболіст у минулому сезоні грав в оренді за "Говерлу", пропустивши 36 голів у 24 матчах, але тепер страж воріт повернувся в "Динамо" і знову залишається в запасі.
Кандидатуру Коваля розглядає "Копенгаген". Данський клуб продав основного воротаря Юхана Віланда і тепер в терміновому порядку розглядає можливість оренди українського футболіста.

Читайте також: "Динамо" і "Дніпро" цікавляться аргентинцями - ЗМІ

Нагадаємо, що покинути "Динамо" також можуть нападник Дьемерси Мбокані і атакуючий півзахисник Андрій Ярмоленко. Африканець не має наміру сидіти в запасі команди Сергія Реброва, а українець бажає спробувати сили в топ-чемпіонаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі