Зірковий футболіст "Манчестер Сіті" записав звернення для хлопця з Маріуполя, який постраждав від обстрілу

Відео
Поділитися
Зірковий футболіст Українець – затятий фанат півзахисника "Ман Сіті" © РИА Новости
Кевін де Брюйне виявився чуйною людиною.

Півзахисник "Манчестер Сіті" та збірної Бельгії Кевін Де Брюйне підтримав хлопця з України, який постраждав внаслідок бомбардування російськими військами Маріуполя.

16-річний Давид із травмою ноги опинився у запорізькій лікарні, куди привозять поранених із Маріуполя.

"Він грав у футбол із двома друзями, коли вистрілила ракета. Один друг раптово помер, інший все ще тяжко поранений", - написала журналістка Йоані де Рійке, яка висвітлює війну в Україні для бельгійського видання DeMorgen.

Коли юний гравець дізнався, що журналістка з Бельгії, то розповів їй, що є затятим фанатом Де Брюйне. Журналістка передала це повідомлення Кевіну, а той вирішив записати відеозвернення до пораненого хлопця.

"Привіт, Давиде, це Кевін де Брюйне. Почув, що з тобою трапилося. Мені дуже шкода. Те, що відбувається там - нехорошо. Сподіваюся, це невелике повідомлення тебе підбадьорить. Сподіваюся, що ти боротимешся за своє життя і що скоро тобі стане краще. І сподіваюся, що одного разу ти побачиш наживо, як я граю, і я зможу показати найкращу гру", - сказав Де Брюйне.

Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Путін зробив термінову заяву про проведення спеціальної військової операції на території України, розпочавши широкомасштабне вторгнення до українських міст.

Маріуполь знаходиться в Донецькій області і з початком бойових дій зазнав масованих обстрілів з боку російських військ і був практично повністю зруйнований.

Раніше відомий ветеран "Шахтаря" розповів, як залишав зруйнований Маріуполь.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі