Зіркові футболісти та тренери Бундесліги записали звернення із закликом допомогти Україні

Відео
Поділитися
Зіркові футболісти та тренери Бундесліги записали звернення із закликом допомогти Україні Левандовський підтримав Україну © fcbayern.de
Роберт Левандовський та інші закликали допомагати українському народу у будь-який спосіб.

Футболісти та тренери Бундесліги записали відеозвернення, в якому заявили про намір допомагати Україні всіма можливими способами під час військового вторгнення Росії.

"Війна та страждання в Україні нас глибоко стривожили. Досі шокований від кадрів з України. Майбутнє українців хвилює всіх нас, тому я задонатив. Наші думки з невинними людьми. Ситуація в Україні катастрофічна для людей. Саме тому Німецький футбольний союз розпочав збір. Війна в Україні стосується кожного, Допомагай, де можеш. Кожен може допомогти.

Допоможемо разом. Ненависть та війна - не вихід. Футбол підтримує мир та діалог. Люди в Україні потребують нашої допомоги зараз. Україно, ти зараз у наших думках і серцях. Їм потрібна наша допомога, тож я задонатив. Приєднуйтесь. Разом за Україну. Ми допомагаємо всім, хто цього потребує. Всім дякуємо", - цитує звернення Tribuna.com.

У ролику взяли участь Роберт Левандовський, Андрій Крамарич, Юрген Клінсманн, Лотар Маттеус, Крістіан Гюнтер та інші.

Відео доступне за посиланням.

Раніше повідомлялося про те, що українські футболісти "Шахтаря" та "Динамо" створили фонд військової та гуманітарної допомоги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі