Збірна України з футболу програла бразильцям

Поділитися
У понеділок, 11 жовтня, збірна України з футболу вперше зіграла товариський матч із п'ятиразовим чемпіоном світу - збірною Бразилії. Пентакампіони не упустили свого й впевнено переграли нашу збірну - 2:0.
У понеділок, 11 жовтня, збірна України з футболу вперше зіграла товариський матч із п'ятиразовим чемпіоном світу - збірною Бразилії. Пентакампіони не впустили свого й впевнено переграли нашу збірну - 2:0. Перший в історії українського футболу поєдинок одразу почався з атак бразильців. Їхня перевага на полі була відчутною й уже на 25-й хвилині призвела до взяття воріт українців. Робіньо з лівого флангу подав на дальню стійку. На передачу відгукнувся Дані Алвеш і, не дозволивши м'ячу опуститися на газон, пробив. Ігровий снаряд, зрикошетивши від Романчука, від дальньої стійки влетів у ворота. 1:0 На 35-й хвилині бразильці мали змогу забити ще один гол через грубу помилку Анатолія Тимощука. Він віддав «точну» передачу назад до своїх воріт на Алешандре Пато, той обіграв Віталія Мандзюка й пробив у стійку. Снаряд підхопив Карлос Едуардо, але м’яч пролетів над поперечиною. До кінця першого тайму голів більше не було. Після перерви бразильці продовжили штурм українських воріт, що й призвело до другого забитого м'яча. На 64-й хвилині Карлос Едуардо справа віддав у центр штрафного майданчика на Пато, Мандзюк не зумів завадити форварду Мілана розвернутися й пробити. Андрій Дикань «витягнути» м'яч не зумів. 2:0. До кінця матчу гравці нашої збірної так і не змогли реалізувати хоча б один гол - ні з гри, ні зі стандартних положень. Матч закінчився впевненою перемогою пентакампіоне.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі