Збірна України з баскетболу 3х3 програла у чвертьфіналі чемпіонату світу

Поділитися
Збірна України з баскетболу 3х3 програла у чвертьфіналі чемпіонату світу Збірна України завершила виступ на стадії чвертьфіналу © XSport.ua
Українці не впоралися зі Словенією.

Збірна України з баскетболу 3х3 завершила виступ в чвертьфіналі на чемпіонаті світу на Філіппінах. На цій стадії Станіслав Тимофеєнко, Максим Закурдаєв, Дмитро Липовцев та Олександр Кольченко програли Словенії з рахунком 15:21.

Команди протистояли один одному на рівних, а все вирішилося на останніх хвилинах матчу. За рахунку 13:13 словенці відірвалися на три очки, цю перевагу скоротив Липовцев, але словенським баскетболістам знову вдалося відігратися. Вирішальними стали "чисті" штрафні у виконанні Словенії, після чого українці не змогли вже переломити хід поєдинку.

Відзначимо, що в груповому раунді Україна стала другою. Підопічні Олега Юшкіна виграли у Нігерії (22:11), Хорватії (22:11), Йорданії (21:14) і програли Латвії (18:21).

У минулому році українська збірна завоювала "бронзу" чемпіонату Європи з баскетболу 3х3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі