Чоловіча збірна України виграла "бронзу" чемпіонату Європи з баскетболу 3х3

Поділитися
Чоловіча збірна України виграла "бронзу" чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 Українці виграли "бронзу" чемпіонату Європи вперше в історії © ФБУ
Збірна України виграла матч за третє місце.

В Амстердамі (Нідерланди) завершився чоловічий чемпіонат Європи з баскетболу 3х3, на якому збірна України зуміла посісти третє місце.

У чвертьфіналі українці зустрічалися з Іспанією і в наполегливому поєдинку зуміли підтвердити статус фаворитів - 19:17. У півфіналі зі Словенією підопічні Олега Юшкіна вже не змогли показати високий рівень і відпустили суперника у відрив, що призвело до поразки - 8:22.

У поєдинку за третє місце українці зустрілися з чинними чемпіонами світу сербами. Останні користувалися перевагою в габаритах і індивідуальним класом, але збірній України вдалося вистояти за рахунок командних дій і в овертаймі вирвати перемогу, яка принесла бронзові медалі.

Таким чином, Дмитро Ліповцев, Максим Закурдаєв, Олександр Кобець і Станіслав Тимофеєнко завоювали "бронзу" чемпіонату Європи вперше в історії українського баскетболу 3х3.

Нагадаємо, що жіноча збірна України завершила виступ на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 з аналогічним результатом, завоювавши бронзові медалі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі